Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám krásné dlouhé, husté vlasy, ale už delší mám problém s padáním vlasů. Nedávala jsem tomu nejaký důraz. Určité roční období-více vlasy padají, jasné. Ale mě padají až abnormalne a je to prostě nepříjemné. Může mi chybět nejaký vitamin? Nosim kvuli tomu porád cop... Ale hrozne se mi libi moje rozpustene vlasy Děkuji vám.
Vlasy padají i normálně a u dlouhých je tato obnova vidět daleko více - prostě dlouhý vypadlý vlas je vidět daleko více než krátký (a třeba světlý). Pokud Vám ale padají abnormálně, doporučuji občas - třeba jednou týdně - aplikovat některou výživnou vlasovou vodu, třeba Alpecin nebo podobné. Jinak pro vlasy je významný vitamin A a D, jde jej doplňovat i v kapkách (v lékárně, dávkování podle přiloženého letáku) nebo přírodně ze zdrojů vitaminů rozpustných v tucích - ryby, máslo...
Zdravím, hodně o problémech s padáním vlasů jsem se dočetl na vlasy-padani.cz/... ; zkuste to taky. Jsou tam i nějaké možnosti, jak vypadávání zabránit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.