Čalamáda vč sterilovaných okurek?

Od: ® odpovědí: 2 změna:
avatar clayman
Dobrý den,
Na Slovensku jsem si koupil výbornou čalamádu.
Zelí, mrkev, cibule, feferonka, paprika a zřejmě sterilovaná okurka.
Ať hledám, jak hledám všichni okurku používají čerstvou. Je možné, že při odležení se z ní udělá chuťově okurka sterilovaná? Má stejnou konzistenci, chuť a množství vody v sobě.
Nemáte někdo recept, kde by byla okurka zavařená? Přijde mi že by tam šel použít i lák z okurek... Ochucené je to podobně.
Děkuji
2 odpovědi na otázku

 

 


0x
avatar babkazov

Miluji čalamády! A dvojnásobně proto, že jsem probendila čas nakládání okurek, ve špitále. Takže okurky nahrazuji čalamádou. Myslím si, že se čalamáda úplně obejde bez okurek. Jsou hodně jiné, každý výrobce to má jinak a je úplně lhostejné, jesti v ní je okurka nebo není. Špatnou nezachrání a dobrou nevylepší. :-D

 


0x
avatar aja1946

Mně nejvíc chutná Kunovjanka, dokonce jsem ji dala i do vaječné tlačenky místo Moravanky, která je humpolácky nakrájená..

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

 
Copyright © 2004-2020 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]