Dobrý den, Na Slovensku jsem si koupil výbornou čalamádu. Zelí, mrkev, cibule, feferonka, paprika a zřejmě sterilovaná okurka. Ať hledám, jak hledám všichni okurku používají čerstvou. Je možné, že při odležení se z ní udělá chuťově okurka sterilovaná? Má stejnou konzistenci, chuť a množství vody v sobě. Nemáte někdo recept, kde by byla okurka zavařená? Přijde mi že by tam šel použít i lák z okurek... Ochucené je to podobně. Děkuji
Miluji čalamády! A dvojnásobně proto, že jsem probendila čas nakládání okurek, ve špitále. Takže okurky nahrazuji čalamádou. Myslím si, že se čalamáda úplně obejde bez okurek. Jsou hodně jiné, každý výrobce to má jinak a je úplně lhostejné, jesti v ní je okurka nebo není. Špatnou nezachrání a dobrou nevylepší.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.