Nejste přihlášen/a.
Zas budu mimo pravidla. Pokud je to noha mladé slečny, tak já bych spíš než tátéra, navštívila pedikérku. Cena za ty děsné paty je cca 200 kč.Tetování jste zvolila dobře, malé a není vidět, to bych řešila až po té pedikérce, cenu neznám ale toto snad nebude víc jak 500 kč.
Tak tu cenu jsem se asi dost spletla, jedno brněnské studio začíná a s mini tetováním na 1200.
Liduš, sice neodpovídáte přímo na dotaz, ale odpovídáte velmi správně. Podle mě se tetuje na místa viditelná (třeba paže), aby to ostatní viděli. A pak se tetuje na místa skrytá. A tato tetování jsou určená zejména pro partnera. Sice netuším, jak může tetování posílit touhu, ale budiž. Nohy a hlavně chodidla mohou být (jsou!) velmi důležitá při erotice. Paty naší tazatelky ale každého od příjemných intimních hrátek s chodidly dokonale odradí. A zřejmě by to za současného stavu nezměnilo ani velké tetování za desetitisíce.
Tohle bude stát 500kč, spíše 1000kč, tohle je standartní cena za" malé" tetování. Když najdeš vhodného tatéra, tak souhlas nepotřebuješ, ale většina tatérů má rozum a mladistvé odmítá.
No a hlavně na tomhle místě je to celkem zbytečné,nikdy nepujde vidět, snad jen v balerínkách bude vykukovat cosi nejasného.Podle mě naprosto zbytečná akce. To si můžeš v létě na pláž vždycky namalovat zase fixkou a všem tvrdit, že je to tetování..stejně to nikdy více neuvidí.
Vyjadrim se spis k technicke strance veci, tetovani se prvni par tydnu chova jako poraneni / skrabanec a podle toho se musi osetrovat a mazat. Ty ho mas na miste kde ted v zime budes mit porad ponozky a boty. Takze je vysi sance na zapareni a podrazdeni rany. Toto misto je lepsi tetovat v lete kdyz muzes nosit otevrene boty.
Správně by to měli odsouhlasit rodiče a udělat tatér v salonu /je to dost citlivé místo bez svalů, i kvůli hojení trošinku rizikovější), ale je to tak mrńavé, že ti to nejspíš může udělat nějaký kamarád nebo kamarádka, která má s tetováním zkušenosti. Popravdě já bych s tetováním, být tebou, ještě rok počkala, za tu dobu dospěješ a vybereš si něco hezkého, osobitého a taky si třeba brigádou vyděláš na pořádného tatéra. Tohle, co sis namalovala si stejně časem dáš předělat, nezlob se, ale není to nic moc.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.