Nejste přihlášen/a.
Dobrý den zajímalo by mě jaký na to máte názor. No abych se dostala k věci dneska ve škole jsem nevěděla co si mám myslet o mé spolužačce(sedíme ve stejné lavici) přesně vím co si myslíte že jsem nějaká malá holčička co si stěžuje že nemá kamarády ☺☺ ale opravdu mi nejde do hlavy to jak se chová, jednu chvíli když jí o něčem povídám tak mi řekneš že jsem hrozně otravná a ať už nemluvím ale když jsem ztichak tak mi řekne že jsem nudná a není se mnou žádná sranda. Někdy mi taky nadávat že jsem svině tlustá ale někdy mi zase říká že mi to sluší, opravdu nevím co si o ní mám myslet, například dneska jsem si k ní chtěla sednout o hudebce. Když jsem si k ní dala věci hodila je na zem, tak jsem si ji znovu položila na stůl a ona je zase hodila na zem tak jsem si sedla jinam. Ale o další hodině už byla normální, nechápu, opravdu netuším co s ní je. Je to normálně fajn holka ale tohle mě na ní mrzí
13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
kami*
6x
Proč je taková? Protože je nezralá a neumí se chovat. Házet věci na zem běžné není. Jako by chtěla ukázáním síly mít převahu nad jinými lidmi. Příště bych jí udělala totéž, abych ukázala, že mám stejnou sebejistotu a cenu, jako ona. Aby věděla, jaké to je a věděla, že se jí takové chování vrátí.
3x
@kackaaa - Proč je na mě taková?
Protože může - tedy protože jí to dovolíte. Když si například necháte 2x hodit věci na zem a namísto, abyste se rázně ohradila si přesednete, tak se nedivte.
nikc®
3x
Nenech si to líbit. Jsou takové potvory i ženské dospělé. Neházejí sice věci na zem, ale rádi ponižují a ubližují. Není to tvá kamarádka. Nevěř jí a nečekej od ní nic dobrého.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]