Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč je na mě taková?

Od: kackaaa odpovědí: 13 změna:
Dobrý den zajímalo by mě jaký na to máte názor. No abych se dostala k věci dneska ve škole jsem nevěděla co si mám myslet o mé spolužačce(sedíme ve stejné lavici) přesně vím co si myslíte že jsem nějaká malá holčička co si stěžuje že nemá kamarády ☺☺ ale opravdu mi nejde do hlavy to jak se chová, jednu chvíli když jí o něčem povídám tak mi řekneš že jsem hrozně otravná a ať už nemluvím ale když jsem ztichak tak mi řekne že jsem nudná a není se mnou žádná sranda. Někdy mi taky nadávat že jsem svině tlustá ale někdy mi zase říká že mi to sluší, opravdu nevím co si o ní mám myslet, například dneska jsem si k ní chtěla sednout o hudebce. Když jsem si k ní dala věci hodila je na zem, tak jsem si ji znovu položila na stůl a ona je zase hodila na zem tak jsem si sedla jinam. Ale o další hodině už byla normální, nechápu, opravdu netuším co s ní je. Je to normálně fajn holka ale tohle mě na ní mrzí

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kami*
hodnocení

6x
Proč je taková? Protože je nezralá a neumí se chovat. Házet věci na zem běžné není. Jako by chtěla ukázáním síly mít převahu nad jinými lidmi. Příště bych jí udělala totéž, abych ukázala, že mám stejnou sebejistotu a cenu, jako ona. Aby věděla, jaké to je a věděla, že se jí takové chování vrátí.

hodnocení

3x

Zdravím. Třeba má nějaký psychický problém, či zdravotní (např. ADHD) Někdy jí chytí amok, chová se nepřiměřeně, protivně, až agresivně a jindy je kamarádská a hodná. Možná za to nemůže, neumí se ovládat. A třeba je to jen obyčejná náladovost v pubertě.

hodnocení

3x

@kackaaa - Proč je na mě taková?

Protože může - tedy protože jí to dovolíte. Když si například necháte 2x hodit věci na zem a namísto, abyste se rázně ohradila si přesednete, tak se nedivte.

hodnocení

3x

Nenech si to líbit. Jsou takové potvory i ženské dospělé. Neházejí sice věci na zem, ale rádi ponižují a ubližují. Není to tvá kamarádka. Nevěř jí a nečekej od ní nic dobrého.

jolana*
hodnocení

2x
Asi je to namyšlená náladová kravka. Než takovou tak raději žádnou kamarádku.

kralovi*
hodnocení

1x
Musi mit nejakou psychickou poruchu, protoze takove chovani bych cekala od deti na prvnim stupni. A ona ma nejake dalsi kamarady krome vas? Chova se tak i k jinym lidem, nebo si vybiji svoje problemy jen na vas? Proc byste se mela venovat cloveku, ktery si vas nevazi?

jas
hodnocení

1x
Je to asi v její rodině, pravděpodobně to má odkoukané od své matky, chudák holka dostala do vínku psychicky narušené rodiče. Zažila jsem podobnou chuděru, dnes má stejnou dceru nervačku.

Ano, jablko nepadá daleko od stromu. :(

motak
hodnocení

0x
kdybyste byla chlap, tak byste se vubec neptala. Tohle je proste normalni zenske chovani...
jolana*
No to tedy není..
motak
Chapu, ze jste se jakl ta prislovecna potrefena musela ozvat, ale je to tak. cim drive to uznate, tim drive se s tim smirite.

hodnocení

0x
Ví, že si to k tobě může dovolit. Chovej se asertivně, nenech si to líbit. Řekni jí, co si o jejím chování myslíš. Takto se k tobě nemůže chovat. *nene*

byt
hodnocení

0x

Asi bude taková zákeřná, skrytě závistivá nebo nepřejícná. Možná v době, kdy je zlá, ti třeba závidí pěkný svetr nebo tričko. Nebo se ti mohlo něco podařit a jí to štve. Zkus to sedovat. Ale zase s těmi věcmi, jak je hodila na zem..může mít i nějakou poruchu. Je to zvláštní chování.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]