Zdravím všechny ženy, Měla bych dotaz. Je mi 19 let a s přítelem spíme a zatím jsme spali pokaždé s kondomem. A vždycky všechno proběhlo bezpečně. Od 3.11. jsem začala brát hormonální antikoncepci (pilulky), protože mi začala menstruace. Akorát v průběhu včerejška mi přišlo, jako kdyby mi končila. Prostě trvala 3 dny, možná 4.. ještě uvidím dnes, ale včera mi krvácení přišlo strašně slabé. První dny bylo krvácení takové normální, intenzivnější, jaké jsem měla vždycky, měla jsem i bolesti v podbřišku, ale na to docela trpím, takže žádná novinka. Ale zajímá mě ta délka menstruace, je to normální? Normálně to mívám 6 dnů. Myslíte, že na to mají nějaký vliv antikoncepční tablety? Budu moc ráda za reakce. Vím, že možná řeším úplnou banalitu, ale nesetkala jsem se s tím. Děkuji za odpověď.
Je to normální. Kde nenaroste sliznice, není co by krvácelo a antikoncepce snižuje růst děložní sliznice. Já při HA před druhým synem měla menstruaci dlouhou dva dny.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.