Nejste přihlášen/a.
mám svoje nehty a na nich nanešený gel. Chtěla bych se zeptat až mi nehty odrostou, jak to opravit? Spodek - u nehtového lůžka se nějak zbrousí a nanese se nová vrstva gelu ale co špička
Já si nehty dělám,ale před tím jsem na ně chodila asi dva a půl roku,co jsem neodkoukala,to jsem našla na netu.Zkuste si zadat modeláž nehtů a pak prozkoumávat jednu adresu za druhou.Na You Tube po zadání tohoto hesla(modeláž nehtů) najdete videa se spoustou nápadů na zdobení-i některé postupy.
Gel se obrousí i s ozdobami,ale nemusí to být až na nehet,pokud ten vespod drží.Pokud jsou pod ním vzduchové bubliny-musí dolů.
Přesný postup skutečně najdete na netu,je tam popis i videa,ale lepší by bylo aspoň párkrát zajít na doplnění.Mimochodem obyčejným pilníkem na nehty to určitě nepůjde,na gelové nehty jsou jiné a ta bruska stojí i čtyři a půl tisíce.Dá se sehnat levněji na aukru,ale netuším,jak kvalitní.Já brusku nemám,ta se vyplatí, pokud se tím chcete živit.To nejzákladnější vybavení mě stálo kolem 3 000kč,ale pak ještě třpytky a laky na zdobení ,pilníky a další věci a už jsem někde na čtyřech tis.
Hodně záleží i na kvalitě gelu,ale pokud se nehet odlepuje,může to mít spoustu důvodů.Pokud je máte poprve,bude chvíli trvat,než se naučíte používat ruce tak,aby nehty vydrželi.Na netu najdete i rady jek s takovými nehty zacházet.Dobře udělané nehty toho vydrží hodně,já s nima chodím i na zahradu,umývám nádobí-nemám myčku,prostě dělám všechno.
Přeji hodně štěstí.
Zkuste to třeba tady :www.nehetekart.wbs.cz ,Já jsem tyto stránky objevila nedávno a je tam hodně věcí-i návody.
Gelové nehty je třeba pravidelně doplňovat nejlépe tam,kde vám gel nanesli.Můžete si to dělat sama doma,pokud víte jak (podle dotazu spíš asi nevíte),ale musíte mít vše potřebné-gely,lampu aj.Počáteční náklady něco stojí a je třeba i šikovnost,když si máte udělat sama sobě obě ruce a pak třeba ještě nazdobit.
Než dáte peníze za vybavení,zkuste si sama dokonale bez chyby nalakovat a nazdobit levou rukou tu pravou,dá to trochu práce a ne každý to svede.Já si nehty dělám takže vím,co to obnáší a zabere to dost času.
Byla jsem už u nehtařky jen jednou a chtěla bych to doma zkusit sama, abych nemusela utrácet.. Čas bych si na to našla, jen potřebuji dostatek informací, protože jsem začátečník. Mohu se Vás tedy zeptat jak to děláte?.. Zajímala by mě nejvíce ta špička nehtu kde mám zdobení. Slyšela jsem že se ten gel i s ozdobami a třpytkami musí zpilovat.. - asi pilníkem, nebo jsem slyšela i o nějaké brusce...
Jěště mám jeden dotaz, odlepuje se mi gel od nehtu.. když tam mám primer tak by se to stát nemělo...
Děkuji za odpověď
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.