Nejste přihlášen/a.
Naše holky měly vyndané šprušle a lezly si jak chtěly, postýlku měla ta starší až než šla do školy, pak se dělal komplet nový pokoj pro školáka a ta mladší to bude mít příští rok. Vše je koupené nadčasově aby vydrželo než holka bude mít cca 15 a bude potřeba změna. Nač jedna postel, druhá a další, pokud do postýlky děcko vleze, stačí vyndat šprušle a nemusím utrácet.
Moje děti taky dostaly velkou postel ve dvou letech...dostali patrovou se spacím šuplíkem, takže spali dole vedle sebe a do patra šel po půl roce.
Nebála bych se ani těch vyvýšených postelí, pod kterými jsou prostory na hračky (třeba IKEA) ovšem záleží jak máte šikovné dítě. Že spadne ze spaní je malá šance, ale jestli je neobratné po probuzení pořiďte raději postel nízkou se zábranou.
Dnes je obrovský výběr a vše dostupné...takže jde dítěti splnit jakýkoli sen -vysoká, nízka, zábrana, tunel, nebesa, závěs, postel jako domečdek, hrad, auto... někdy se vyplatí i patrová postel nebo jedna se spacím šuplíkem, nikdy člověk neví, kdy bude muset s dítětem přespat, může se to hodit.
My jak vyndali šprušle , tak kupodivu ani už nechtěli ven mám hyper dvojčata, takže obavy byly na místě...ale fakt v poho. Zkuste a uvidíte. Disneho pohádky v tv mi je udrží v postýlkách bez problémů, ale taky to, že se vstává denně od narození kolem 6hod.takže večer v 19hod už sladce spinkaj.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.