Nejste přihlášen/a.
Dostala jsem marinované maso,ale děsně přesolené, poraďte co s tím? Srazí to zelenina a brambory? Že bych ho hodila do pekáčku s nějakým mišmašem a vypečenou šťávu postupně odebírala?
Ahoj! Nepíšete, jaké to je maso. Ale vepřové i hovězí bych řešila přesolení tím, že z něho uvařím omáčku. Odebíráním šťávy by to moc nepomohlo, ale v omáčce by se to mělo ztratit. A dobře píšete zelenina - udělejte to třeba na smetaně s přidáním kořenové zeleniny. Ale i kdybyste to marinované maso udělala na paprice a zjemnila zase smetanou, věřím, že se to přesolení hodně stáhne. I ptáčky by z toho určitě šly, zase trochu zjemněné smetanou. No určitě ještě na něco příjdete. Ať se dílo podaří a dobrou chuť!
Samozřejmě, že to je řešení i pro drůběží maso.
Ještě musím doplnit, že záleží na tom, jaká byla použita marináda, aby se to např. se smetanou moc netlouklo. :P
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.