Nejste přihlášen/a.
Tak se mi letos opravdu povedla, nedala jsem ji jako v předchozích lerech do zeláčku, ale jen do sklenice, dnes jsem ji ochutnala, je výborná a dala jsem sklenici do lednice. Jak dlouho se tam může skladovat, abych ji mohla postuplně ujídat. Děkuji.
Nám vydržela v lednici víc jak měsíc,ale to jen proto, že jsme byli odcestovaní, jinák ji stíháme vyjíst a pak naložíme novou.
Twist-off víčka se sklenkou běžně dávám do mikrovnky např. při zavařování ořechú/1,5 min./ a nic nejiskří,vše ok.
Ale mohou, běžně se zavařuje v mikrovlnce. Největší machr na zavařování zde je JABRAKA, podle něj zavařuji. Dejte si do pravého horního obdélníku "zavařování v mikrovlnce" a budete mít spoustu návodů.
Dvoulitrová sklenice, pokud budete neustále odebírat, vám nevydrží do doby než jí sníte. Pouze za předpokladu, že denně sníte půl litru. A to je fakt dost.
No pokud máte jenom jednu sklenici, tak ji nijak už nezavařujte, byla by to škoda, kazit zdravou potravinu třeba v mikrovlnce, nebo jinak. Za chvíli ji máte sněděnou. Předpokládám, že mluvíte o mléčném kvašení. Nevím, jestli máte sklep, ale pokud ano, tak tam normálně uzavřené sklenice uložte a berte podle potřeby. Musí být prostě v chladu a nejlépe v temnu, ale nemusí být nutně v lednici. Ono je lepší vždycky udělat jednu várku a pak zase druhou. Mně se teda nikdy zkvašená zelenina nezkazila, ale já ji mám ve sklepě, kde má ideální podmínky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.