Nejste přihlášen/a.
Asi před 4 lety jsem měla stejný problém - je mi 54 let. Ostruha byla vyloučena, prostě při každém došlápnutí bolest. Moje doktorka nevěděla, co s tím. Jednou tam byla místo ní jiná a ta mi doporučila jakýsi laser - desetkrát jsem šla na jakési ozařování - bylo to jen pár minut a od té doby mám klid. Zeptejte se na to.
Manželovi pomohl na bolest paty příkpravek z lékárny Hekla Lava, je to homeopatikum, využíval tři balení a mel klid, je to volně prodejné. Kamarádovi pomohli na rehabilitaci nějakým ozařováním, také má nyní pokoj.
Pokud to samo neustoupí, navštívit ortopeda- zrentgenovat a uvidí se, co to způsobuje. Pokud by měla odvápňování, pak jít do osteologické poradny, kde jí pošlou na densitometrii. Ale začala bych ortopedem, nejspíš to bude ostruha- výrůstek z paty, který když se zaboří do měkkých tkání, tak to bolí. Pomáhá pak ultrazvuk.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.