Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, budeme oslavovat narozeniny a mám v plánu hrát nějaké hry. Vzpomněla jsem si, jak v pořadu PROSTŘENO hráli otázky a odpovědi. Jsou dvě kupky kartiček, v jedné jsou otázky a v druhé odpovědi. Jeden hráč si vytáhne kartičku s otázkou a někoho vybere komu otázku přečte a ten si musí vzít kartičku s odpovědí.
Kartičky bych si udělala, ale nevím, jaké otázky a odpovědi mám vymyslet , aby to dávalo nějaký smysl. Poradíte mi někdo? Na netu nemůžu nic najít. Děkuji
Na oslavu narozenin, svatbu, párty, ... určitě žádné hry!
Hra, kterou uvádíte navíc nemá smysl. Když už otázky, pak se ptát na to, co Vás zajímá, a každý odpoví sám za sebe. Číst náhodné odpovědi na náhodně položené otázky je hloupost, nikoliv hra.
Nemá-li člověk vlastní nápad, je snad lepší pořídit několik her "Člověče nezlob se" a hrát třeba "na čas". Ovšem ani to se nemusí setkat s úspěchem a hosté by příště už nemuseli přijít.
My jsme vždycky zvali lidi, s nimiž jsme (kdykoliv) měli o čem mluvit, které jsme "nemuseli zabavit nesmyslem".
Hostům dopřejte volnou zábavu, nikoliv tu vnucenou. Zkazíte si oslavu i náladu, věřte tomu. Nevím kolik je Vám let, tak je tip: mladší ročníky se dost vyřádí např. při karaoke, ti starší si nejraději poklábosí, případně zazpívají při muzice, zatančí..Hraní her není dobrý nápad, protože ne každého zaujmou a baví a lidé jsou pak jen otrávení. Rozmyslete si to..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.