Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hra na oslavu narozenin

Od: dako® odpovědí: 3 změna:

Dobrý večer, budeme oslavovat narozeniny a mám v plánu hrát nějaké hry. Vzpomněla jsem si, jak v pořadu PROSTŘENO hráli otázky a odpovědi. Jsou dvě kupky kartiček, v jedné jsou otázky a v druhé odpovědi. Jeden hráč si vytáhne kartičku s otázkou a někoho vybere komu otázku přečte a ten si musí vzít kartičku s odpovědí.

Kartičky bych si udělala, ale nevím, jaké otázky a odpovědi mám vymyslet , aby to dávalo nějaký smysl. Poradíte mi někdo? Na netu nemůžu nic najít. Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

8x

Mnohaletá životní zkušenost praví, že hry na oslavě čehokoliv jsou spolehlivým zabijákem celé oslavy.

Většinou to je trapnost a lidé odchází kamkoliv jinam se ztratit. Většinou do baru. A na truc se tam zlijí do němoty. Takže snaha o zábavu skončí fiaskem.

V žádným případě bych to nedělal.

iz*
hodnocení

5x

Na oslavu narozenin, svatbu, párty, ... určitě žádné hry!

Hra, kterou uvádíte navíc nemá smysl. Když už otázky, pak se ptát na to, co Vás zajímá, a každý odpoví sám za sebe. Číst náhodné odpovědi na náhodně položené otázky je hloupost, nikoliv hra.

Nemá-li člověk vlastní nápad, je snad lepší pořídit několik her "Člověče nezlob se" a hrát třeba "na čas". Ovšem ani to se nemusí setkat s úspěchem a hosté by příště už nemuseli přijít.

My jsme vždycky zvali lidi, s nimiž jsme (kdykoliv) měli o čem mluvit, které jsme "nemuseli zabavit nesmyslem".

hodnocení

3x

Hostům dopřejte volnou zábavu, nikoliv tu vnucenou. Zkazíte si oslavu i náladu, věřte tomu. Nevím kolik je Vám let, tak je tip: mladší ročníky se dost vyřádí např. při karaoke, ti starší si nejraději poklábosí, případně zazpívají při muzice, zatančí..Hraní her není dobrý nápad, protože ne každého zaujmou a baví a lidé jsou pak jen otrávení. Rozmyslete si to..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]