Nejste přihlášen/a.
Prosim poradte. Strasne mi zapachaji nohy. Hlavne v uzavrene obuvi, v lete to byva lepsi.Mozna to zni smesne, ale je to pro me hroznej neresitelnej problem. Nohy si myji nekolikrat denne, pouzivam kremy, gely, spreje do bot i na nohy, nosim bavlnene ponozky, obuv menim...stejne se nemohu nikde pred nekym z obuvi vyzout. Nohy mi zapachaji i po umyti, pritom plisni netrpim ani na chodidlech ani mezi prsty ani na nehtech. Nove boty mi cca po 5ti nosenich zapachaji take. Vyhazuji nove boty jen kvuli tomuto zapachu, ktereho se nemohu zbavit. Jsem atraktivni mlada zena a hrozne me to trapi. Poradite? Mate dobre zkusenosti s nejakym vyrobkem?
Diky Anna
Antibakteriální ponožky NANOSILVER s nanočásticemi stříbra.
Moderní produkt nanotechnologií!
U kovů jako je stříbro, měď a zinek jsou již dlouho známy jejich antibakteriální účinky hojně využívané převážně ve zdravotnictví. Nanočástice stříbra v ponožkách nanosilver mají široké antibakteriální a protiplísňové účinky. .Ponožky odstraňují nepříjemný zápach nohou a působí příznivě při plísňových onemocněních a svědění. Jsou nedráždivé, nevyvolávají alergické reakce, jsou prodyšné, pružné a s vysokou schopností absorpce a proto je lze právě pro tyto jejich jedinečné vlastnosti používat preventivně pro každodenní pravidelné nošení i v těch nejnáročnějších podmínkách. Jsou vhodné do uzavřené pracovní obuvi, při dlouhodobém stání, služebních cestách, při sportu a u nohou se sklonem k mykózám. Vzhledem k uvedeným vlastnostem je možné i několikadenní nošení bez vyprání.
www.nanosilver.cz
Věčné téma...
milá Annabello, tento problém má více lidí než by jsi doufala, ale málo kdo je schopen tuto vlastnost veřejně přiznat / obdiv a úcta /. Odzkoušela jsem pro naši společnou nepříjemnou potíž mnoho doporučovaných metod ale nakonec jsem zkončila u detoxikačních náplasti nabízených v I-obchodě www.inobchod.cz . V poslední době se na trhu objevuje mnoho podvodných nabídek, na štěstí tato mezi ně nepatří. Doporučuji z vlastní zkušenosti.
Ahoj Marcela
Dobrý den,
Chtěla bych se optat na můj nevšední problém zapáchání nohou, který mě přivádí do velice nepříjemných situací. Strašně mi zapáchají nohy, nemám žádné zámky po plísni ani po ničem takovém, ale přesto mi zapácháji tak silně, že když sedním v metru, nikdo si ke mě nesedne.Kdyby se ovšem jednalo o normální běžný zápach spocených nohou, ale ten můj se velice liší, je to prostě o dost intenzivnější a smradlavější zápach. A zajímavé je, že když jsem sama nebo s člověkem, kterého dobře zám, jako třeba domas rodinou, nohy nezapáchají, ale jek vyjdu mezi lidi, které neznám, rázem se zápach objeví a čím víc na zápach myslím a stydím se, tím je intenzivnější.Už nevím jak dál, musím kuli tomuto problému odříkat schůzky a už se bojím vycházet mezi lidi jen tak. Všechny antiperspiranty, krémy na nohy, ocet, spreje do bot a na nohy jsem vyzkoušela,ale bylo to snad ještě horší. Doporučené krémy dermatologem selhaly taktéž. Pokud mi je schopen někdo poradit, tak to prosím udělejte! Děkuji moc Dana
Ale jo,věřim ti ten problém.Zkus se podívat na tuhle diskuzi,kde se o tomhle problému baví spousta obětí. diskuse.doktorka.cz/...
A pak se podívej ještě na tohle,to by tě mohlo zaujmout.
Dobrý den,
odpovídám na Váš problém, který trápí mnoho lídí na celém světě a který je jednoduše odstranitelný bez jakýchkoliv návodů na "dětská mýdla a spol.?"
Chcete-li Váš problém opravdu řešit, doručíme Vám náplasti Body-Detox viz.www.inobchod .cz. Pokud nám prokážete, že po první aplikaci náplastí Váš problém trvá dále, vrátíme Vám peníze za zakoupený produkt zpět!
Jelikož tento problém s námi už řešilo několik desítek tisíc klientů s neodvolatelným účinkem, jsme přesvědčeni, že ani Vás nemůžeme s naší pomocí zklamat.
S pozdravem
www.inobchod.cz
Ahoj všem, mám stejný problém a myslím si, že spousta jiných lidí / žen / ho má taky, proto mohu napsat ještě jednu babskou radu, která mi pomáhá v horkých letních měsících proti nadměrnému pocení nohou Asi 10 listů ořešáku - vlašský ořech - spařit v plastovém lavórku horkou - vařící vodou, nechat chvilku louhovat - pravda je, že voda bude hnědá a nohy, pokud bude listů více, nažloutlé, ale pomáhá to! Namočte nožky do výluhu - ještě teplého cca na 20 minut - lázeň opakujte cca za měsíc, ne častěji, protože ořešák uzavírá potní žlázy, omezuje produkci potu a vysušuje- více koupelí - by mohlo uškodit - jednou VYKOUPETE A ROZDÍL JE HNED CÍTIT - problém je, že v zimě listy nejsou :o( I já děkuji za super Typy z této diskuze, napsala jsem je na papírek a některé jistě odzkouším - Kate - salomme
Zdravím, taky se u nás v rodině vyskytl problém se zapáchajícíma nohama-šílený.Všechny možné spreje a deodoranty i ty do bot měly jen krátoodobý efekt, ale zaručeně FUNGUJÍ vložky do bot s dřevěným uhlím, stojí cca 120- Kč, vydrží neomezeně dlouho (spíše se rozpadnou boty dříve) Kupujeme je u DEICHMANNa. Hodně štěstí. Lucka
Ahoj, jsem obyčejný kluk a taky mě štve tento problém. Na střední jsem se kvůli tomu docela styděl. Tehdy jsem se dozvěděl o zásypu na nohy, v lékárnách to koupíš do 40 kč, ale mají to i v hypermarketech. Ráno stačí nasypat na chodidla a mezi prsty, jemně ten prášek rozetřít a nasadit ponožky. Bylo to v pohodě, už mi ani pak papuče nesmrděly. To mi tehdy hodně pomohlo.
Pak jsem začal vydělávat a kupovat si spreje na nohy, cca 120 Kč. Nenadělá to takový nepořádek, jako zásyp, který doporučuju nanést v koupelce, protože část toho prášku spadne na zem. Bohužel ten sprej se roznese do ovzuší a pak ta silná vůně jde cítit v celém pokoji. Na druhou stranu si ta chodidla můžete nastříkat kdekoliv. Později jsem objevil podobný sprej v Tesku, možná to mají i jinde, za necelých 50 Kč a má to stejný účinek, akorát je levnější a taky voní. Pokud jste někde na dovolené nebo někde přespáváte se spolubydlícími v jednom pokoji, tak doporučuju si koupit sprej na nohy s pumpičkou. Ono to stříká jenom takovou jakoby vodu, takže se to nešíří moc vzduchem a celý pokoje není převoněný deodoratnem na nohy. A účinek to má stejný. Takže až budou spolubydlící v kuchyni nebo pryč z pokoje, tak stačí stříknout na nohy, nasadit ponožky a je po problému na celý den
Anebo si normální sprej nechat v koupelce a ráno se nastříkat tam, což je asi nejlepší.
Dále jsem objevil ponožky nanosilver. Nechápal jsem, jak mohou ponožky zabránit zápachu. Myslel jsem si, že jsou jen nastříkané nějakým deo sprejem a pak už nebudou účinkovat, ale není to tak. Opravdu v nich nohy nesmrdí. Dobré, když jdete na návštěvy. Samozřejmě nesmíte si obout smradlavé boty, že? Jo a než začnete používat spreje a ty přípravky, tak samozřejmě koupit nové boty! Jinak by nic nemělo smysl, protože by se nohy o ty boty zašpinily... Ale zpátky k těm ponožkám. Když jdu třeba za svou kamarádkou, tak si umyté nohy stříknu deo sprejem a nasadím ty speciální ponožky. To se pak vůbec nestydím vyzout a jsem rád, že pro ni jsem čistý voňavý kluk (to když se stříknu na krk nějakým parfémem, abych zapůsobil).
Na střední jsem nerad jezdil na výlety nebo dělal nějaký sport. Hlavním důvodem byl právě problém s nohama. Bylo mi to nepříjemné. Na výletě, když jsme třeba celý den chodily venku v pevné obuvi a pak večer se sešli v chatce, jsem se styděl vyzout. Holky párkrát řekly, co je to za smrad. Já dělal, že já ne, ale ostatní věděli. Bylo to velmi trapné. A teď si představte, že jsem třeba chtěl zapůsobit na nejpěknější holku ze třídy. No katastrofa. Sice podle ostatních jsem patřil mezi ty pěknější kluky na škole, ale toto mě docela shazovalo. Ale jen první rok, pak jsem to začal řešit a poožíval ten zásyp a tak. Cítil jsem se mnohem lépe. Ono vám to zvedne hodně sebevědomí. Zbavíte se problému, který vás pořád tíží ( i když nejlepší by bylo, zbavit se toho smradu na vždy!). Sice jsem pak nezačal mít rád tělocvik, ale už jsem se nestyděl v šatnách přezouvat u skříňky.
Stejně ale nechápu, jak je možné, že skoro žádným holkám nesmrděly na střední nohy. A to ani, když jsme byli na výletě a pak se vrátili na chatku popíjet. A u kluků taky. Akorát vím, že později si někteří začali ve srandě stěžovat, že jim smrdí nohy. A taky třeba hokejisty, co z nám, tak těm taky prakticky nesmrdí nohy. Asi nás, co jim smrdí nohy, tolik nebude. Zajímalo by mě, kolika procentům mužů a žen se tak hodně potí nohy, jako mě, takže tím vlastně zapáchají po nějaké době...
Zkus ponožky s deodorantem, kupuje je přítelovi na www.cerne-ponozky.cz, jmenují se antiodour a i po celodenním nošení bot má nohy fakt ok (a že to předtím bylo dost děsný)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.