Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,
dlouho jsem používal elektrický překapávač jelikož mám prostě k turku svoje výhrady. U známých jsem často dostával naprosto výbornou kávu z moka konvičky, ještě lepší jak z el. překapávače tak jsem se rozhodl že si jí koupím taky.
Chci se zeptat jak správě jí použít protože všude se říká že se má plnit to sýtko na kávu uplně plné aby mohl vzniknout potřebný tlak k dosažení správné chuti. Podotýkám že mám moka konvičku malou jen na jednu kávu nebo na dvě naprosto miniaturní. Jde mi o to že když to budu plnit opravdu plné tak jestli mě to nesloží . Nejde mi o šetření kávy nebo tak něco, nešětřil jsem s ní ani v překapávači...
Nedávno jsem si všiml že se prodávají také různé druhy kávy co se týká SÍLY nebo jak to nazvat. Zřejmě jde o pražení. Světlá, střední a silné. Tak bych si vyzkoušel jaká mi vyhovuje co do síly. Zřejmě to bude mít i vliv na obsah kofeinu. Nejsem odborník ale kávy vypiju 3 až 4 denně. Občas si do šálku přidám kousek čokolády nebo i před zalitím na špičku kakaa.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.