Nejste přihlášen/a.
Zdravím.
Slečno, my si můžeme myslet cokoliv, křiťálovou kouli nemáme a jasnovidci také nejsme.
Nejlépe Vám odpoví Váš gynekolog.
Prohlídka trvá chvilenku a Vy budete mít klid na dušičce
Musíte brát v úvahu také další aspekty. Kupř. můžete být nastydlá, nebo jste v nedávné době prodělala nějakou infekci, či jste vystavena dlouhodobějšímu stresu.
Za další, v prvopočátku těhotenství prsa nebolí a nateklost, jak říkáte, také nebývá.
Dejte si horkou koupel a pijte horké nápoje. Doporučuje se červené víno, tzn. svařák.
Zalezte do teplé postele a dejte šanci přírodě
Ano, já rovněž. Cítila jsem pocit v podbřišku jako před ms a bolela mě prsa. Byla citlivá a napjatá.
Dámy, věřím Vám. Já jsem tyto stavy zpočátku neměla ani u jednoho dítěte. Bude to individuální záležitost
Máte to zastydlé, nebo máte poruchu mestruačního cyklu, nebo něco jiného, to vám ředne váš lékař.
Baví mně ty odpovědi mužů. Ale. Ke zpoždění mohlo dojít - stresem, nemocí, antibiotiky, bylinkami, kvasinkami a nebo těhotenstvím. To nyní ještě nemusí být z tesu poznat, bude negativní, je ještě brzy. Ale pociťovat se dá - naplá prsa, citlivý podbřišek - bolest jako před MS. Hoďte se do pohody a za týden udělejte nový test.
Chápu, že tě "baví odpovědi mužů". Jestli to nebude tím, že se na to dívají s nadhledem
A asi ne marně je více než 90% gynekologů z řad mužů. Zkus mi to vysvětlit
No, mluvíte o nahledu, ale já se na to s nadhledem podívala a tak i tazatelce odpověděla. Naopak rada "zalézt si do postele" a jiné blahosklonné až roztomilé rady, to je hodno úsměvu. Kdybych pokaždé, když se mi vychílí ms pila svařák a ukládala se do postele... Ach bože, ženské obtíže nechte ženám. Jsme daleko pevnější a poradíme si intuitivně a pokud ne, věkem se naučíme. Muži rádi dělají gynekologii spíše pro porodnictví, ale nemůže nikdo z mužů vědět, co jsou to křížové bolesti nebo bolavá prsa, to si zkrátka neumíte představit. A dále pokud hovoříte o nadhledu... Někdy v otázce obtíží reprodukčních schopností ženy není namístě cokoli zlehčovat, obzvláště pak z pohledu muže, který kade chodí, tade dzeci robi. A to třeba do osmdesátky.
S vašimi názory je mi vás upřímně líto. Pokud přestanete dělit na muže a ženy a přijmete dělení na znalé a neznalé, třeba trochu prozřete. Jinak se nemáme o čem bavit.
Nemusíte mě litovat, já Vás také nelituji. V obvyklých záležitostech nedělím na muže a ženy, ale tohle je ryze specifický problém, hlavně empiricky vzato. Nemůžete o tom nic vědět, nemenstruujete, nerodíte, neovulujete. Vy můžete být znalý pouze teoreticky (např. gynekolog), ale ani gynekolog - muž - pán tvorstva nesnědl všecku moudrost světa. Kolikrát žena ženě nedokáže poradit, protože každé tělo je jiné, ale pořád je žena ženě blíže. Je to legrační, že si muž troufá domýšlet, co ženě udělá dobře. To je jako já bych hovořila o tom, co má dělat muž s naraženými varlaty. Není to legranční? A to že máte doma ženu, které pomáhá to či ono, tak to jste jako potom odborník? Neblázněte.
julie - možná jste to přehlédla, ale v tomto vlákně se vyjádřil k problému pouze jeden muž (a to jen v komentáři, tak neradil). A já, jako druhý muž, také radit nebudu. Omluvte se mužům .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.