Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejlíp rady jak na odvodnění těla?

Od: alvinka odpovědí: 7 změna:
Dobrý večer, chci se zeptat neví někdo, nebo nema nekdo zkušenosti se zavodnovanim těla pri braní nejakych léků?(např. Kortikoidy)
Kdyby ano da se odvodnit,bez toho aniž bych je přestala užívat?predem děkuji p

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Nedělejte to! Bez lékaře vůbec. Řozhasíte si stopové prvky a já neví jak se tomu všem, co může způsobit fatální problémy, říká. Baštím kotrikoidy víc jak 10 let a větší problémy, než ve vodě, jsou jinde. Dejte řeč s doktorerm, vybere vám "čurací|" prášky.

vilik*
hodnocení

2x
Jestli se jmenujete například Vodičková, vezměte si pana Suchého.
Jinak bych snad navrhoval jít se zeptat k doktorovi. Ten snad ví, jaké léky užíváte a jaké mají negativní účinky. A jak je případně eliminovat.

lucie*
hodnocení

2x

V případě, že zavodňování způsobují léky je dobré to probrat s doktorem nebo přinejmenším v lékárně. Vzájemné působení přírodních či"chemických"léků na odvodňení s dalšími léky, tady neporadíme.

doplněno 17.10.19 14:36:

já dostala po porodu Aescin na odvodnění, pomohl hned,ale po pár dnech mi způsoboval nevolnosti-zvracení...no a přírodní tablety mi nijak nepomohly.Ovšem já neberu žádné jiné léky, které by to mohlo ovlivnit.

hodnocení

1x
Neřešte následky léků, ale řešte to, proč je berete.

lucka22
hodnocení

0x

no já nepomůžu asi nijak zázračně, ale mně pomohlo dodržovat pitný režim a čaje od pana jukla, ale smaozřejmě nečekejte zázrak, jen zlepšení

hodnocení

0x

Naše sousedka se odvodňovala tak, že nakrájela a povařila kořen petržele, říkala, že jí to pomáhá na odvodnování, pak hodně často chodila na malou potřenbu. Nikdy jsem to však na sobě nezkoušela.

ivu
hodnocení

0x

Já myslím, že v lékárně by vám něco dali. Jednou běžela v televizi reklama na tabletky, ale název už nevím.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]