Nejste přihlášen/a.
Holky, přijímám veškeré tipy. Potřebuju najít alternativu k rybímu tuku.
No měla byste také napsat o co Vám vlastně jde. Alternativa je Omega 3, například. Ale lepší jsou třeba uzené makrely. Teda dříve to bylo určitě lepší. Dneska už je všechno na pováženou. Do všeho nacpou nějaké sajrajty, aby se to nekazilo. Ale já si tu makrelu periodicky koupím, protože na ni mám jednoduše chuť a to znamená, že mé tělo si říká o doplnění něčeho, co mi v tu chvíli chybí.
Zkuste napsat proč?
Pokud jste alergická na ryby, pak hodně omega 3 mastných kyselin obsahuje lněný olej. Prodává se i v kapslích. Pokud nesnášíte chuť rybího oleje, je také v kapslích, kterou spolknete a nic není cítit (jen trošku, až se kapsle rozpustí v žaludku). A pokud je to pro dítě, pak se vyrábí želatinové bonbony s obsahem rybího oleje, které dětem chutnají.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.