Dobry den preji. Je mi 17 a nedavno jsem se poprve vyspal jednorazove s jednou holkou a ted mam strach aby nebyla tehotna. Uz jsme se nevideli ale spali jsme spolu bez ochrany. Vim ze jsem ale pri sexu ze sebe nic nevypustil a dokonceni probehlo az oralne. Myslite ze se bojim zbytecne kdyz vim ze jsem se uspokojil az oralne a ne v ni? Dekuji za odpoved pro blbyho pubertaka :D
Dobrý den. Otěhotnět lze i z kapky lásky. Příště použijte kondom a nebudete muset být ve stresu, že partnerka mohla otěhotnět. Nyní doufejte, že se to nestalo.
1) - jsou rodiny, které se roky pokouší o dítě a prostě se nezadaří. Jsou náhodné akty, které při minimální době aktu při správné konstalaci hvězd jsou úspěšné - věštecké koule vám ani toto nepoví.
2) bohužel je opět vidět, že školství některé věci neučí dostatečně. A to jak o početí, tak o prevenci... A hlavně se zapomíná sdělovat z praxe tisíců a milionů lidí toto: POKUD NECHCEŠ MÍT DÍTĚ A CHCEŠ MÍT V TOMTO JISTOTU, NESOULOŽ! Denně jsou tu minimálně dva příspěvky, kdy se někdo bojí, že je těhotný... protože jen chvilku, jen jednou... ale prostě ...
Jak psali předchozí, čekat mimino může. Na to nemusí být 20 vteřin. To horší Tě může čekat. Asi Ti nic neřiká AIDS, co? Pak kapavka atd... Nyní se už jen můžeš modlit a nebo jít na testy. Příště se někoho zeptej, když tak spěcháš být dospělí. Teď je pozdě bycha honit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.