Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Komari kousnuti na cele

Od: miaa odpovědí: 4 změna:
Ahoj nevim jestli ta otazka se sem hodi ale prisla mi ze nejvic ze vsech nabidek ano takze...
Vcera jsem sbirala jablka a jak jsem je zbirala kousl me komar primo doprostred cela prisla jsem teda domu a namazala si na to masticku na kousnuti pomohla ale na cele je to furt a to pomerne velky dalsi den (dnes) jsem si to ledovala aby se to jeste zlepsilo je to sice o malinko lepsi ale furt to jde dle meho videt nemate nejakou radu jak to zamaskovat nebo neco co by mohlo pomoct na to aby to rychle zmizelo? Nechce se mi chodit s tim moc ven je to hruza...

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

72mona3*
hodnocení

0x
Make-up? M.
doplněno 13.10.19 23:13:

Ano, jistě. Jenže nic zázračného na vyzmizíkování štípance neexistuje. Pomůže pouze neškrabat a potírat třeba fenistilem, alpou, propolisovou tinkturou... A protože nic z toho nezabere okamžitě (jed se musí vstřebat, podráždění zklidnit), make-up aspoň částečně pomůže zakrýt červenou barvu pupence.

miaa
hodnocení

Po tom bybylo stale videt

hodnocení

0x

Babské rady:

- rozkrojit cibuli a potírat (šťáva z cibule)

- alkohol, ve kterém byl "naložený" hřebíček (nebo aspoň alkohol)

- čajovníkový olej

- potírat octem

- sama mám vyzkoušeno (u dětí) potírat šťávou z jitrocele (venku byl vždycky po ruce, stačilo utrhnout list, pomačkat a jak pustil šťávu, tak potírat), ale to jsem dávala hned po štípnutí

miaa
hodnocení

Děkuju moc urcite vyzkousim

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]