Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Protrhla,natrhla se mi panenská bláha?

Od: sara* odpovědí: 12 změna:
Zdravím.Mam přítelkyni,bude mi 16 let.Dnes jsme spolu poprvé něco měly,bohužel..kdyz mě dělala,měla tam aji dva prsty.. bolelo to..nebylo to absolutně přijemné.Poté ale měla prsty od krve,běžela jsem na záchod..tekla mi krev.Menstruacu jsem měla před dvěma týdny,panna jsem byla,toto bylo mě poprvé..Protrhla mi blanu? A co teď mám udělá? Budu ráda za smysluplné odpovědi,ne rýpaly.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Nemáš udělat vůbec nic. To je naprosto normální situace a nemá cenu se tím dále zabývat. Pouze pokud by krvácení poměrně rychle nepřestalo nebo bys cítila bolest, zajdi ke gynekologovi.

doplněno 12.10.19 00:05:

@mikihans: *palec2* Přesná odpověď.

sara*
hodnocení

Tím pádem jsem o to přišla? Neni možnost,že by srostla zpět,kdyby byla jen natrhla? Dekuji.
O panenství jste nepřišla, o to se nepřichází protržením blány, ale pohlavním stykem. Stejně jako kluk nepřijde o panictví tím, že šli udělá dobře.
kami*
Panenská blána zpět nesroste. Nemusí být pryč hned napoprvé celá. Někdy je trochu krve i na podruhé.
Slovíčkaření mne nebaví. Pokud je vztah žena se ženou, a do pochvy nejde penis, netvrdila bych, že o panenství tedy nepřišla ani jedna ze žen a to do konce života. Teda řečeno jinak, že žádný sex nezažily
zena*
Sex je sex a blána buď je nebo není, no a když je porušená tak není panenská, takže jaká panna? Co byste chtěla holdujete-li sexu, ať už s kýmkoliv, nepřikládejte tomu takovou důležitost, ztráta té "blanky" je spíš výhoda :)
Jelikoz mezi holkama pohlavni styk nehrozi tak bud v klidu. Budes panna do konce zivota

lizzy
hodnocení

0x
Ano, mas velmi pravděpodobně protrzenou panenskou blánu a ano, přišla jsi o panenství. Pohlavní styk se ženou je taky pohlavní styk. Ale což o to? Panenství se velmi přeceňuje, k čemu ho potřebuješ?

Nesouhlasím. Záleží na tom, čemu říkáte panenství. A o to pravépanenství se přichází prvním pohlavním stykem, bez ohledu na stav panenské blány.

Mimochodem, existuje jisté procento žen, které vůbec nemají vyvinutou panenskou blánu, takže není co protrhnout. Přesto jsou to panny až do prvního pohlavního styku.

@lizzy a já měl za to, že pohlavní styk je styk pohlavních orgánů...
lizzy
takové slovíčkaření :D žena se ženou asi nebude mít pohlavní styk jako takový, aby se přitom narušila panenská blána. To není jaksi anatomicky možné. Vy snad chcete říct, že lesby nikdy nepřijdou o panenství? To je hloupost.

hed
hodnocení

0x

Není třeba to až tolik řešit a stresovat se. Něco jste spolu měly, chtěly jste to dobrovolně, takže se něco stalo. Natrhla se panenská blána a bylo by divné, kdyby se nenatrhla.

dezo
hodnocení

0x
Pohlavní styk jste neměla tudíž jste ještě panna.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]