Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Po holení vyrážka

Od: nochiola* odpovědí: 4 změna:

Nemáte prosím zkušenosti s vyrážkou na nohách po holení?Dříve jsem si kupovala žiletky a absolutně v pohodě.

Pak jsem začala používat žiletky, které jsem dostala v nemocnici a po holení se mi vždy objeví vyrážka a pupínky. Sestřenici se to dělá také.Nemáte zkušenosti proč se to po těch žiletkách dělá?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

limetka*
hodnocení

1x

Zkuste aplikaci krému Veet proti zarůstání chloupků a ke zklidnění po depilaci. Funguje to!

hodnocení

0x

A proč nezůstaneš u toho, co se osvědčilo?

anny*
hodnocení

0x

Moje zkušennost: já si vždycky nohy holila při koupání a další den jsem měla vyrážku a pupínky nalité vodou. Pak jsem zkusila holit si nohy zvlášt´a koupat se zvlášt´:) pořádně si nohy vytřít ručníkem a červených teček na nohách jsem se zbavila. Možná by nebylo špatné vyzkoušet krémy proti zarůstání chloupků,jak tady už někdo řekl..ale můžeš zkusit mou možnost. Tedy pokud si nohy holíš a zároveň se koupeš:);)

furtnic*
hodnocení

0x

No moje mamina to dělá tak,že mě čorne pěnu na holení i strojek(gilete),vleze do vany,namaže se pěnou a pak oholí vanilky do hladka a nemá žádný problém.Nevím čím to je ale zkuste to s pěnou na holení a kvalitním strojkem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]