Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Gelové nehty sama doma

Od: crazim* odpovědí: 3 změna:

Ahoj, Tak jsem se před chvílí vrátila z nehtů :) nakonec jsem si nechala svoje a mám je jenom potáhuté gelem a nazdobené.

Chtěla jsem se zeptat těch zkušenějších, které v tomhle oboru dělají delší dobu, co všechno potřebuji k tomu, abych si mohla nehty udělat sama doma? takové to základní vybavení. A neznáte nějaké zaručené ne moc drahé obchody na netu kde se dají koupit ozdoby a tak dále. Na aukru jsem našla i start sadu. Vyplatí se ji pro začátek koupit? Děkuji za odpovědi :)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

wikcule
hodnocení

0x

ahojky,

gelové nehty sice nedělám profesionálně, ale poradit ti mohu :)

Budeš potřebovat: umělé nehty,lepidlo na umělé nehty, odstraňovač umělých nehtů, primer pod gel, vatové tamponky, gel (nejlépe narůžovělý), uv lampu, štětec na gel, odstraňovač výpotků z gelu, nějaké zdobení ( stamping, nebo fimo...), kvalitní pilník, lešící blok na nehty a konečný uv lesk, gilotinku na umělé nehty a pinzetu... to je snad vše :)

Já sem vše koupila na aukru ve start sadě za cca 2.000,-Kč určitě se to vyplatí! Jiné obchody nabízejí výrobky mnohem nákladněji!

Poprvé nemusíš být s výsledkem spokojená, ale postupně se bude výsledek zlepšovat...

Držím palečky :)

otak*

To moc ráda slyším - čtu. Taky uvažuju o koupi sady na gelové nehty na aukru - můžu poprosit o nick konkrétního prodejce na aukru, se kterým máte dobrou zkušenost?

Díky, Krááásný den.K.

wikcule

Konkrétně nakupuji od MagicKosmetic a pak 3mija nebo Jolca4

Všichni tyto prodejci mají kvalitní zbožíčko za prima cenu a jsou spolehlivý. Ihned po připsání peněz zboží odesílají...

Pěkný den Wikcule

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]