Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám dotaz ohledně padání vlasů. Již od malička mám velmi husté dlouhé vlasy, nicméně posledních zhruba 5 let mi začaly padat více než dříve, což mě znepokojuje. Vlasy si nebarvím (jen jeden čas jsem měla slabší blond melíry), ani nefénuji, myji pouze jednou týdně, protože mám spíše suchou pokožku, mastí se většinou po týdnu. Vlasy jsou vzhledem stále husté, ale když si do nich sáhnu, poznám, že jsou řidší než bývaly. Problém by mohl v tom, že se docela dost stresuji a žehlím si vlasy (ale jen jednou týdně + používám ochranný sprej), napadlo mě tedy, že by to mohlo být žehlením, protože zhruba od té doby padání pozoruji. Bohužel vlasy si na žehlení zvykly a neumím si představit si je nežehlit (jsou přírodně vlnité-kudrnaté). Nejvíce vlasů mi vypadává při umytí si vlasů (když si vlasy před mytím pořádně češu a po mytí také). Zasílám Vám foto na posouzení, je to focené po česání před mytím, po mytí mi vypadne přibližně stejné množství vlasů, je to tedy jednou týdně vždy když si vlasy myji. Jinak když si do nich sáhnu, pokaždé mi alespoň 2-3 vlasy vždy vypadnou. Předem děkuji za Váš názor a popř. radu, jak bych měla postupovat, zdali je podle Vás nutné navštívit např. lékaře. Děkuji. Veronika
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.