Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odstranění dělohy laparoskopicky

Od: karlicka odpovědí: 8 změna:

Příjemní večer. chci se optat má kamarádka mi tvrdí že byla na odstranení dělohy. Prý laparoskopicky. a tvrdí že je to ambulantní nevím jestli si to nezpletla z nečím jiném. kolikrád ríkale že by ji pustili dokon ce ten den. předem děkuji za odpoved

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Buď se kamarádka mýlí nebo si vymýšlí - gynweb.cz/...

Průměrná doba hospitalizace po hysterektomiích činí 5–7 dní, u laparoskopií záleží na rozsahu operačního zákroku, v průměru se však jedná o 2–4 dny.

eucnemocnice.cz/...

hahanaj*
hodnocení

2x

To spíš na jiném zákroku ...po odstranění dělohy by byla pár dní hospitalizovaná 2-3 dny po laparoskopickém zákroku.

zucut
hodnocení

0x

Pochybuju, že by ji po jakémkoli laparoskopickém zákroku pustili hned domů.

hahanaj*

Inu může podepsat revers a jde domů...

hodnocení

0x

Že by lékařská věda tak pokročila, tomu nevěřím. Pokud vím, ženy v mém okolí, které musely tento zákrok podstoupit, byly hospitalizovány již den před zákrokem, délka pobytu v nemocnici se liší.

Laparoskopicky to určitě jde.Snacha na tom zákroku byla..

Ale že by ambulantně, to se mi nezdá, nikdy jsem o tom neslyšela.

hodnocení

0x

Určitě se děloha neodstraňuje ambulantně. Jde poměrně o rozsáhlý výkon uvnitř břicha a vše se dělá celkové narkoze. Už to vylučuje ambulantní výkon. Asi myslela hystereskopii, výškrab děložní sliznice, ta už do ambulantních výkonů pronikla.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]