Nejste přihlášen/a.
Mně se líbí a připadá mi i prakticky sestavený, kdybych nosila batohy, asi bych ho chtěla. Z mého pohledu člověka, co používá i MHD je mi na něm sympatické, že není doširoka a dozadu rozvalený, takže s ním nebudete v tramvaji otloukat ostatní cestující.
Před nástupem do MHD by bylo rozumné sundat ze zad každý batoh. Ještě jsem nezažila, že by někdo s batohem na zádech do někoho batohem nevrazil apod.
Ne. Je to drahý. Jedna moje známá takové batohy nosí. Když má k tomu i oblečení sportovní, tak proč ne?
Nemůže ho nosit žena, která chodí v lodičkách, kostýmku a šatech. Je to pro sportovní typy lidí.
Nosil jsem skoro celou školní docházku batoh Enrico Benetti a dodnes slouží a je vpořádku. To je kvalita za normální cenu. Mám rád i jejich textilní peněženky ze stejného materiálu.
Ten kanken mi přijde jako šmejd na design a mě zajímá vždy kvalita a pevnost.
A jestli Vám vadí, že jiní lidé nosí totéž, tak upravte batoh dle sebe třeba nášivkou...
Jsem sice dost stará, ale hodně všímavá. Batoh s liškou jsem dnes na základě dotazu uviděla poprvé.
Ze zdravotních důvodů jsem před časem přešla z tašek na batohy. Myslím, že se v kvalitě i cenách orientuji dobře. U batohů s liškou bude nejdražší a snobsky nejobdivovanější právě ta liška. Podobně je to u jiného zboží, kde se příliš nehledí na funkčnost, ale hlavně na značku.
Mám čtyři batohy. Starý do lesa, jeden hodně sportovní a dva, které si beru "mezi lidi". Chtěla jsem, aby byly přiměřeně decentní, ale zároveň veselé. Jeden je s květinovým vzorem, druhý s ptáčky. Stály asi kolem 400 Kč. Jsou lehké, nic se nepáře, lidem z mého okolí se líbí. Ale na druhou stranu vím, že někteří lidé se rozhodně nespokojí s obyčenými hodinkami, s obyčejnou zimní čepicí a podobně. Sama musíte nejlépe vědět, koho chcete drahým batohem ohromit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.