Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kanken. Ano/ne?

Od: dutcha odpovědí: 11 změna:
Dobrý večer, chtěla jsem se zeptat jaký máte názor na velmi populární batoh Kanken. Mně se batoh líbil, než ho začali všichni nosit...Ještě 4 roky zpět jsem sama uvažovala nad koupí, pak se bohužel trend rozrostl a teď ho má tolik lidí, někteří lidé i 2 či 3... A jak to mate vy? Jste pro batoh s lištičkou nebo proti?:)

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

3x

Člověk by měl nosit to, co se líbí jemu, nikoliv to, co se líbí jiným.

Ale ptáte se na názor ohledně batohu. Nelíbí se mi, materiál nevypadá "nic moc" a je předražený. Nekoupila bych si ho.

hodnocení

0x

Musel jsem to prohnat Googlem abych věděl oč vlastně jde, protože jsem o tom v životě neslyšel. Když jsem to pak uviděl, tak jsem musel konstatovat, že jsem to na živo snad ještě nepotkal.

Můj názor je, že jsou to úplně normální batohy za přemrštěnou cenu. Já bych si ho nekoupil

hodnocení

0x

Já ho ještě asi nikdy neviděl a ani bych ho nechtěl. Jestli je tohle populární tak nevím kde to žiji.

etana*
hodnocení

0x

Mně se líbí a připadá mi i prakticky sestavený, kdybych nosila batohy, asi bych ho chtěla. Z mého pohledu člověka, co používá i MHD je mi na něm sympatické, že není doširoka a dozadu rozvalený, takže s ním nebudete v tramvaji otloukat ostatní cestující.

iz*

Před nástupem do MHD by bylo rozumné sundat ze zad každý batoh. Ještě jsem nezažila, že by někdo s batohem na zádech do někoho batohem nevrazil apod.

Před nástupem do jakéhokoliv dopravního prostředku (hromadného typu) je sundání batohu ze zad nejen vhodné, ale patří to i k základům slušného chování.

hodnocení

0x

Ne. Je to drahý. Jedna moje známá takové batohy nosí. Když má k tomu i oblečení sportovní, tak proč ne?

doplněno 26.09.19 09:42:

Nemůže ho nosit žena, která chodí v lodičkách, kostýmku a šatech. Je to pro sportovní typy lidí.

gumid
hodnocení

0x

Nosil jsem skoro celou školní docházku batoh Enrico Benetti a dodnes slouží a je vpořádku. To je kvalita za normální cenu. Mám rád i jejich textilní peněženky ze stejného materiálu.

Ten kanken mi přijde jako šmejd na design a mě zajímá vždy kvalita a pevnost.

doplněno 26.09.19 09:39:

A jestli Vám vadí, že jiní lidé nosí totéž, tak upravte batoh dle sebe třeba nášivkou...

google.com/...

iz*

Nášivka pozmění vzhled, ale kvalitu materiálu, z něhož je batoh ušit, neovlivní.

gumid

iz: Nepříjde mi ten kanken nijak kvalitní...Kvalitou mám odzkoušen tento, tak doporučuji dle vlastní zkušenosti a pokud jde o logo?...

hodnocení

0x

Jsem sice dost stará, ale hodně všímavá. Batoh s liškou jsem dnes na základě dotazu uviděla poprvé.

Ze zdravotních důvodů jsem před časem přešla z tašek na batohy. Myslím, že se v kvalitě i cenách orientuji dobře. U batohů s liškou bude nejdražší a snobsky nejobdivovanější právě ta liška. Podobně je to u jiného zboží, kde se příliš nehledí na funkčnost, ale hlavně na značku.

Mám čtyři batohy. Starý do lesa, jeden hodně sportovní a dva, které si beru "mezi lidi". Chtěla jsem, aby byly přiměřeně decentní, ale zároveň veselé. Jeden je s květinovým vzorem, druhý s ptáčky. Stály asi kolem 400 Kč. Jsou lehké, nic se nepáře, lidem z mého okolí se líbí. Ale na druhou stranu vím, že někteří lidé se rozhodně nespokojí s obyčenými hodinkami, s obyčejnou zimní čepicí a podobně. Sama musíte nejlépe vědět, koho chcete drahým batohem ohromit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]