Nejste přihlášen/a.
Zdravím, poradíte mi prosím, vypadá dobře na hlavé nosit šátek? Nosím to rád, je to pohodlný a líbí se mi to. Mám asi čtyři různé. Nemyslím nějaký babičkovský styl, ale prostě takové jako má kluk na té fotce (ten dokonce mám úplně přímo stejný, shodný). Díky![]()
ne
Ne.
Šátek na hlavě není špatný, nic proti němu nemám, je to lepší, než ti bubáci v kapucích ploužící se po městě třeba i ve vedru.
ano
Já ho občas nosím rád,jen si člověk musí uvědomit jak vlastně v tom vypadá a mezi jakými lidmi se pohybuje,na některých místech je to nepřípustné mít ho na hlavě a ještě kapucu na to,to vůbec.Když ho nemůžu/nechci mít na hlavě tak si ho dám na krk,člověk to asi musí umět nosit.
Lidé dokáží koukat skrz prsty ale naopak někomu se to líbí,věc vkusu.![]()
Tak kámoš říkal že mi to sedne, že vypadám hustě.
Příjemný je, hodně, to je jeden z důvodů proč ho taky nosím.![]()
Není poznat co je to za šátek a z jakého materiálu. Pokud je to lehký sportovní s vázáním vzadu a zrovna nejdeš do školy, pak ANO. Má to spostu výhod. Pot nestéká do tváře, je vhodný i pod cyklistickou a lyžařskou přilbu v době mrazu atd.
Oprava na NE, normální čtvercový nebrat. Kluci v něm vypadají jako naše bábí když chodila na pole. Kup si v Sportisimu, ušitý vpředu s rantlem a nasadí se hluboko do čela, vzadu má jen takové ocásky na zavázaní.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.