Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nosit šátek na hlavě?

Od: jirka158 odpovědí: 36 změna:

Zdravím, poradíte mi prosím, vypadá dobře na hlavé nosit šátek? Nosím to rád, je to pohodlný a líbí se mi to. Mám asi čtyři různé. Nemyslím nějaký babičkovský styl, ale prostě takové jako má kluk na té fotce (ten dokonce mám úplně přímo stejný, shodný). Díky:)

Nosit šátek na hlavě?

36 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

8x

Já hlasuji pro. Mi se to líbí. :) Jen ty kapuce příliš ne, zvláště pak za tmy. Mužský v kapuci vypadá výhružně, nebezpečně. Neříkám že je nebezpečný, říkám, že tak vypadá.

jirka158
hodnocení

Ale tak, kapuce je v pohodě, velmi praktická věcička.

kami*
Kapuca je opravdu něco, co obvykle nosí i zloději místo kukly. Skryjí tak tvář i před kamerou. Takže mám na ni stejný názor

iz*
hodnocení

5x

Mně se to vůbec nelíbí, ten kluk působí "přihřátě".

jirka158
25.09.19 19:57

*ee*

sebod*
hodnocení

5x

Za mě ano. Jsou kluci (muži), kterým to v šátku sekne vic, než když jsou bez šátku. Podívej se na houslistu Pavla Šporcla. Tomu podle mě šátek velmi slušel. A není to žádná smažka, podvodník atd...

hodnocení

2x

ne

Ne.
Šátek na hlavě pro muže není vhodný.
Leda-že by to patřilo k jeho celkovému stylu a osobnosti.
Musel bys nám dát své foto.
jirka158
hodnocení

Foto ne e e*smich*

hodnocení

2x

V mých očích jedno z poznávacích znamení IQ-tykve drsoně, smažky nebo bufeťáka.

Samozřejmě jsou i výjimky.

hodnocení

1x

Šátek na hlavě není špatný, nic proti němu nemám, je to lepší, než ti bubáci v kapucích ploužící se po městě třeba i ve vedru.

hodnocení

1x

ano

Já ho občas nosím rád,jen si člověk musí uvědomit jak vlastně v tom vypadá a mezi jakými lidmi se pohybuje,na některých místech je to nepřípustné mít ho na hlavě a ještě kapucu na to,to vůbec.Když ho nemůžu/nechci mít na hlavě tak si ho dám na krk,člověk to asi musí umět nosit.

Lidé dokáží koukat skrz prsty ale naopak někomu se to líbí,věc vkusu.:-D

hodnocení

0x
Ano - jsou kluci, kterým to sluší:) třeba muj bratr. A to uz mu je 45 let ;) ale nosil to k uniformě, na kolo,na tréninky, do lesa,do hospody...proste všude, přizpůsobil tomu vždy styl a byl fešnej.
jirka158
hodnocení

Tak snažím se vypadat dobře...

Jde o to,jak Vám to sedne..jak v tom vypadáte. A i o ten celkový outfit. Bez fotky lze těžko říct, zda to k Vám jde,či ne. At tak,či tak- noste si co chcete ;) ale ty bavlněné šátky jsou příjemné.nosím je taky. A uvazané takto, jako na fotkách.
jirka158
hodnocení

Tak kámoš říkal že mi to sedne, že vypadám hustě.

Příjemný je, hodně, to je jeden z důvodů proč ho taky nosím.;)

jirka158
hodnocení

Já vím bez fotky to nejde moc posoudit, myslím tak obecně.

jirka158
hodnocení

Outfit, no jak to myslíte, kraťasy a tričko.

Jako ok.kratasy a tričko v cajku. Jen aby jste nevypadal jak " přiteplenej buzík" (nic proti gayum,samozrejme,mezi známými jich pár mám) a taky bacha na to " kamos rikal" *smich*
jirka158
hodnocení

Pardón ale nechápu to.

Co presne? Jako to jak nevypadat jako priteplnej? :)
jirka158

Cože?*ee* A to jste vyčetl v Blesku nebo v Aha?*cteni**smich*

Já Vás moc nechápu..:) co jsem proboha mela vycist v Blesku? *nevi*
jirka158

Jako kdo nosí šátek tak vypadá přiteplenej? No to snad ne?*ee*

Bože, čtěte příspěvky pozorně. Ne každý v satku vypadá priteplene. Ale prostě se to občas nekomu povede,kdyz zvoli nevhodné kratasy a nevhodné tričko..nebo proste nevhodný outfit

id
hodnocení

0x

Není poznat co je to za šátek a z jakého materiálu. Pokud je to lehký sportovní s vázáním vzadu a zrovna nejdeš do školy, pak ANO. Má to spostu výhod. Pot nestéká do tváře, je vhodný i pod cyklistickou a lyžařskou přilbu v době mrazu atd.

jirka158
hodnocení

normální čtvercový, nosím ho běžně, zaváže se vzadu, je z bavlny

. Do školy nechodím*smich*

id

Oprava na NE, normální čtvercový nebrat. Kluci v něm vypadají jako naše bábí když chodila na pole. Kup si v Sportisimu, ušitý vpředu s rantlem a nasadí se hluboko do čela, vzadu má jen takové ocásky na zavázaní.

jirka158
hodnocení

nerozumím, jak to myslíte?

Prostě je to normální šátek, bandana.*hej*

jirka158
hodnocení

Tohle je šátek co myslím

Nosit šátek na hlavě? #2
id

Třeba tento

avato.cz/...

jirka158
hodnocení

Proč tenhle? Ten se asi nedá jen kolem dokola, jen přes čelo.

Mně se víc líbí ten jak jsem dával fotky. Krásně mi větrá hlava a vlasy.

hodnocení

0x

ano

Jsem za. Pokud se ti to líbí, cítíš se v tom dobře, tak si to nos do aleluuuja. :))

*placni*

hodnocení

0x
Na to, abys zjistil, jestli se v něčem cítíš dobře potřebuješ radu na netu?
Jinak odpověď je ne - šátek a ještě k tomu kapuce je pro většinu běžné populace symbolem spíše problémových lidí, páč většinou k tomu daní jedinci ještě nezapomenou chodit, jak zelináři - jen ty melouny pod pažemi drží jen jako :) Samotný šátek je pro mne ok, pokud tedy není bezdůvodně přes xicht. No a jestli chceš znát názor puberťaček, které chceš evidentně oslňovat tak tady jsi nejspíš pro radu špatně... Pokud v tom ale vidíš smysl, neřeš prosím okolí, jde hlavně o Tebe...

m123*
hodnocení

0x

Mě se to líbí jen u motorkářů. Popř. u chlapů co jsou oblečení jako motorkáři. Jinak ne.

foxycz
hodnocení

0x
me je 15 a me by jsi tim rozhodne neoslnil. Ale když to patří k tvému osobitemu stylu pak ok
jirka158

Jako nosím ho rád, ne teda ale pořád. nevím, no ale myslím že s ním vypadám dobře. Kámoš taky říkal že s ním vypadám dobře. A je příjemný a pohodlný.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]