Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Doporučit lečitele

Od: sword® odpovědí: 19 změna:

Dobrý den, můžu Vás poprosit o doporučení léčitele z náchodska a nebo trutnovska. Moc děkuji a přeji hezký den:)

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

rolfovo*
hodnocení

8x

Já si myslím, tedy jsem dokonce přesvědčený, že 99,9 procenta léčitelů jsou v lepším případě dobří psychologové, co u vás umí navodit pocit, že vám pomohli, v horším případě ani to. Navíc ti opravdu dobří za to nikdy nebrali peníze a když, tak jen symbolickou částku nebo dobrovolné dary.

pavelpavel*

S tím se dá než souhlasit.

houbes*
Najděte si psychologa ten ve vás vyvolá placebo efekt. Náš mozek má nesmírné vlastnosti. Věřte a budete uzdraveni.

au1
hodnocení

4x
vybornej lecitel z toho smeru je pan Jonas, hlavne teda co se ekonomiky tyce. meho stryce pripravil o byt 3+1 v mnichove hradisti a 1 milion korun v hotovosti :)
hodnocení

Tak to radši nebudu komentovat:) ten by mě pomohl do hrobu:)

To sice tvrdit nemohu, ale ty jeho směsi vám namícháají v každém slušném obchodě s bylinkami.

au1
nekomentujte. nenasel jsem jinej zpusob jak vam ukazat ze samozvani lecitele jsou jedna pakaz a jenom tahaji z lidi penize. snad se taky nenachytate.
sel

aul: kterého Jonáše máte na mysli. Oni jsou totiž Jonášové dva. Jeden je léčitel-bylinkář a ten druhý Jonáš, ten má prý zase úplně jiné léčitelské způsoby. Znám ze své zkušenosti toho prvního léčitele a bylinky od něho jsou dosti účinné a téměř za pakatel.

au1

nevim ktery z nich to je, znam ho jen z vypraveni. predepisuje na vsechno kapky, dokonce i psovi. tradicni lecba doktorama je neprispustna, tete sebral leky na ledviny a pozdeji i antidepresiva. pote co se zhroutila, byla odvezena do psychiatricke lecebny. to bylo loni nekdy v cervenci. uz se odtam nedostala, a v zari mela pohreb. stryc pochoval jiz svoji druhou manzelku. nadale navstevuje pana Jonase, ktery mu diagnostikoval "rozpad mozku". ucet za to vsechno jsem jiz zminoval.

olinl
hodnocení

4x

Doporučím p. Davídka, ordinace v praze, jezdí i jinam, více na Leciteldavidek.cz z tvého uváděného okolí nevím. Ještě je v teplicích (okr. Ústí nad labem) p. Jaroslav pešek (tel. 607 211 432), dodal mi energii, posílil oči, má i zahraniční klientelu. Pan davídek mi pomohl s nehojící se ránou po kousnutí nějakým hmyzem. Když se rána delší dobu po kousanci nehojila, navštívil jsem obvoďačku a na úvod léčby jsem dostal silná antibiotika a prospal celý víkend+usínání v práci v pracovní dny. Na ránu dva měsíce různé masti (nejlepší byla višněvského mast), ale nově vytvořená "kůže" se opět při lehčím dotyku strhla. Po návštěvě u p. Davídka jsem druhý den ráno měl ránu s pevnou "kůží", na kterou se dalo bez problémů sahat, aniž by se strhla. Po téhle zkušenosti léčitele doporučuji, ne na základě jedna paní povídala, že. Ono je to s tím léčitelstvím trochu složitější a stejně jako doktoři se o léčbu agresivní rakoviny pokouší, tak je na tom i léčitel a může to dopadnout stejně jako u "doktorů". Horší je to s lidmi, kteří jsou utvrzelí v názoru, že jim léčitel na sto procent nepomůže, že je to šarlatán, vytáhne z nich akorát šest stovek za sezení apod. Takoví ať tam ani nechodí, bylo by to zbytečné. "léčebné" úspěchy léčitelů moc na internetu nejsou, protože jsou dva druhy lidí: ti kteří se z nemoci vyléčili nebo se jejich zdravotní stav zlepšil a nemění se a ti druzí, kteří na léčitele nevěří anebo narazili na někoho, kdo se za léčitele vydává. Těm druhým se nedivím, že se o konkrétním rádobyléčiteli nezmiňují, aby nebyli za hlupáky, co naletěli. Za mě je léčitel stejně dobrý jako doktoři, jen nepoužívá invazivní vyšetření, vidí nebo cítí chybějící energii na patřičném místě.

Doplněno 22. 09. 19 14:57:

Ještě doplním: tazatel se ptal na známého léčitele, ne na to, jestli je léčitelství podvod či ne. Je léčitel a léčitel, v dnešní době internetu už není problém si něco ověřit. Že se někdo nepoptá na ceny a daruje někomu byt 3+1 v mnichove hradisti+1milion korun aniž by se situace/zdravotní stav zlepšil je také zarážející a svěčí o neinformovanosti dotyčného o rádobyléčiteli. Jak již bylo zmiňováno-dobrý léčitel si za svůj čas nic neřekne nebo jen minimální částku.

hodnocení

Moc děkuji za odpověď, Teplice jsou pro mě trochu z ruky, mám Teplice nedaleko ale jsou to Teplice nad Metují, ještě jednou moc děkuji:)

Nyní děkujete, jen abyste pak neplakala. Já nevěřím, že ta rána po štípnutí nějakým hmyzem, kterou lékaři léčili dlouho a nevyléčili, se po jediné návštěvě tohoto léčitele do rána zacelila. To přece blbost.

hodnocení

3x
Teta před mnoha lety taky sháněla léčitele a málem ji to stálo život.
Doktoři ji nakonec zachránili, ale za cenu transplantace ledviny.
Takže za mě léčitel ani náhodou. To je cesta do hrobu.

hodnocení

2x

V 99% je to podvod a víra tvá tě uzdravila a ty recenze jsou vymyšlené. Moje kamarádka už jich navštívila téměř 40, utratila desítky tisíc a je jí spíš hůř.Každý jí vmanipuluje, jak se jí zlepší stav, ona tomu věří a za pár týdnů je na to mstejně ne-li hůř.

id
hodnocení

2x

Svatá pravda. Mně homeopatka zachránila nohu, kterou mi chtěli uřezat. Po 3 letech nikdo nepozná, že jsem měla nějaké potíže, již mohu chodit i v sukních, nohy na pohled jsou stejné.

hodnocení

1x

Je zajímavé, jak lidé evidují každého nemocného, mrtvého, který prošel lékařům ordinací. Ale u léčitelů si toho vůbec nevšímají, ale mluví o tom, kdo se uzdravil, aniž by někdo věděl proč. Jakoby to byl zázrak, který léčitel učinil, ale u lékaře jak samozřejmost, kterou není třeba se zmiňovat. *zmateny* Všimli jste si toho? Divné, že?!

idanova*
hodnocení

0x

Zdravím. V současné době, kdy nám to, co se jak má a jak nemá, servírují média, která beztrestně vyprovokovávají hony na čarodějnice v podobě politika či léčitele či kohokoliv jiného, a zárověň se pasují do role těch jediných opravdu schopných nejlépe posoudit, zda má "právo" ekonom, politik, rodinný příslušník... mluvit do toho, co je umělecké dílo a kde bude nebo nebude vystveno či vybudováno, se po jejich vzoru ke všemu, tedy i k léčitelům, vyjadřují všichni, přestože valná většina jen opakuje a vůbec neví, o čem mluví. Tak v této době, prosím, vnímejte internet jako to nejnevhodnější místo, kde se na schopného a zodpovědného léčitele ptát. Můžu vám k tomu jen říct, že kdyby mé kamarádce a později i mně homeopat = léčitel nezachránil život, tak bychom tu ani jedna už dávno nebyla. Nemějte mi to za zlé, ale pro neznámého člověka já, ani nikdo, komu léčitelé pomohli či pomáhají, se jim nepomstíme tím, že je "vystavíme" na internetu. Byli bychom sami proti sobě. Vám upřímně přeju hodně zdraví a v hledání štěstí. *slunce*Ida

jardaa*
hodnocení

0x

No my mladí, zdraví, krásní ect je nepotřebujeme. Je to o myšlení, sugesci, přesvědčit sebe, nabuzení, pozitivnost. Toto pohledejte a nemyslet co mi je, utvrzovat se v tom.

doplněno 25.09.19 09:45:

Proč některá zvířata přijdou o část těla a ono doroste? Umí se vylízat z nemocí, zranění? Máme také nějaké samoléčící schopnosti, problém je, jak takové procesy aktivovat. Platí jak kdo myslí. Když se zeptáte někoho jak se má, co uslyšíte?
Ode mne že fantasticky. Víte houbec, kolik mi je. A proto jsem zdravý, jsem zdravý, jsem ...

hmmmm..Vubec Vám to nepřeju ale uvědomte si že celý život nebudete mladej,zdravej a krásnej..To byli všichni.Ale ono to jednou přijde taky se dočkáte...

A radit že je to o myšlení,sugesci,přesvědčení atd to radši kometovat nebudu.Zkuste opravdu nemocným lidem s bolestmi atd doporučit jako léčbu at jsou pozitivní a nemyslí na to...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]