Nejste přihlášen/a.
co to je za kožich neni to stribrna liska?
uz neni je prodany,ta pani co ho koupila byla nim uplne nadšená,
Divné. Živnorejstřík IČO nenašel, Google kožešnictví TARA nenašel,adresu vidí google mapy,rodinný barák s prodejnou zdravé výživy,o kožešnictví nic. V katastru se mi hledat nechce. Pokud to chcete koupit,nebral bych to. Anebo neumím hledat...
Ač již stránka, na kterou vyhledávač odkazuje neexistuje, dle tohoto zle soudit, že opravdu existovala.
Jinak u příjmení předpokládám, že se paní vdala nebo rozvedla
A kolik za něj prodávající chce? Mně to na králíka teda nepřipadá. Liška to být klidně může, ale teď záleží na tom, jak je kožešina kvalitní. Jednou jsem si koupila paleto ze stříbrnné lišky a také bylo za překvapivě nízkou cenu. Ale když jsem ho přinesla domů a pak si ho vzala na sebe, tak jsem si všimla, že z něho nějak moc padají chlupy. Šla jsem a vrátila ho, obchodník se ošíval, ale vzal ho zpátky. Až potom jsem se dozvěděla, že když z kožešiny padají chlupy, tak byl kožich ušitý z kožešin, kdy zvířata nebyla ulovená, nebo utracená ve správné době. Už si přesně nepamatuji detaily, ale na tom hodně záleží.
Ne, jen by mne zajímala ta cena a líbí se mi. Zvědavost . Ale když nechcete, nemusíte odpovídat. Kožíšek se musí vyzkoušet a vidět na vlastní oči střih a tak. Navíc já mám hodně dlouhé ruce, protože jsem dost vysoká a vždycky jsem měla problémy s délkou rukávů tady v Čechách. A u kožichu je to důležité. Kdysi jsem si koupila tady v Kaře hotový kožíšek, byl teda z králíka, ale byl moc hezký a rukávy byly krátké a hodně mi to vadilo. Ale jestli nechcete psát cenu veřejně, tak můžete do vnitřní pošty.
Sklař, děkuji, ale jak jsem psala, takový kožíšek by se musel vyzkoušet, protože záleží na tom, jak je rukáv vsazený, jak je široký v ramenou a tak dál. Já jsem se Vás ptala na cenu, ze zvědavosti. Protože kdybych měla zájem, začalo by se to odvíjet od ceny. Délku rukávů bych řešila až potom, protože jak kožíšek vypadá, celkem vidím na fotce. Já myslela že ho kupujete, proto mne zajímalo, za kolik ho ta dotyčná osoba prodává.
Mě spíše zaráží že kožich který by možná mohl být i ze stříbrné lišky nechává válet na trávě a venku na zemi.Tipovala bych lišku ale už hodně starou cca 20 let a více,něco takového totiž má i moje sestra.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.