Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Černá barva na vlasy

Od: lucka2 odpovědí: 3 změna:
Jakou vybrat barvu aby vydržela opravdu černá?
Používám od balea, černá, ale přijde mi, že se to po 5 umytí vymyje do takové fádní barvy skoro přirozene
Mám tmavsi vlasy ale barvim pouze konce pod krkem na úplně černou
Tak hledám černou která vydrží na vlasech dost dlouho ani by ztrácela na barvě
Díky případně za tip

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hahanaj*
hodnocení

0x

černá se omyje každá

hodnocení

0x
Vymyvaji se všechny. Ale dle holek nejvic z tech obyčejnyvhse drží Loreal Préférence . Z dražších je to Manic Panic- ty jsou peckové snad pro všechny tóny, co jsem kdy vyzkoušela ,mají krásné syté pigmenty a dlouho vydrží .

hodnocení

0x

Já ať si dám jakoukoliv barvu, kromě červené, tak mi chytne tmavě hnědě. Takže já těm barvám nevěřím. Nedávno jsem měla mít šedivý odstín, ale jako vždycky mi chytla tměvě hnědě. :( Černou si nedávám. Je moc tmavá na mě.

doplněno 15.09.19 10:06:

Dříve, před 10, 20 lety bylo sice méně odstínů barev, ale chytla tak, jak měla. Dneska když si dám nějaký odstín hnědé nebo nový odstín do šeda, stejně mi to chytne tmavě hnědě. Asi začnu chodit na barvu do kadeřnictví. Jinak fakt nevím, co s tím.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]