Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Otěhotnění po menstruaci?

Od: lenicka29 odpovědí: 8 změna:

Dobrý den můžu otěhotnět dva dny po menstruaci?Prášky neberu.Skončila mi předevčírem menstruace a druhej den jsem měla sty.je možnost otěhotnění?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Záleží na pravidelnosti tvého cyklu. Obecně otěhotnění několik dní před a po menstruaci je nepravděpodobné.

fany08*
hodnocení

2x

Můžeš, já také otěhotněla v den, kdy je to nemožné, menses jsem měla pravidelnou, nic není nemožné :)

hodnocení

2x

Je to nepravděpodobné, ale možné. Spousta dětí se narodilo po styku při menstruaci. Záleží, kdy máte ovulaci, jinak děti jsou fajn.:)

lenicka29
hodnocení

děkuji.já mám menstruaci pravidelnou po 28dnech.A ovulaci nevím kdy mám.

lenicka29
hodnocení

a co když jsme v ten den vypila nějaké vínko atd.nemělo by to mít pak vliv na miminko kdybych náhodou otěhotněla?

fany08*

Určitě ne, nějakého postižení miminka by jste se měla bát jen v tom případě, kdybyste byla notorička.

borax*

No, než jsem přišla na to, že jsem těhotná...to bylo panáků *ee* a kluk jak buk, je mu sedum a zdraví slouží.

paja8000*
hodnocení

2x

Taky jsem otěhotněla hned po menstruaci a po pár sklenkách vína. Mám krásnou zdravou holčičku

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]