Nejste přihlášen/a.
Riskla jsem to a vzala jsem v akci více kousků. I když jsem vybírala ty největší a nejtmavší, stejně nejsou dozrálé. Mají víceméně mdlou chuť a celkem silnou tu bílou vrstvu slupky. Myslíte, že mi doma dozrají, nebo z nich mám udělat džem?
Tentokrát nebyly dobré, taky jsem jich vzala víc a po pár dnech byly zcvrklé-protože v lednici by nedozrály nechala jsem je ve špajzu.Je víc druhů ...s takto silnou slupkou jsem ještě neměla- vždy jsme jedli fíky celé a tohle nešlo.
Slíbila jsem zveřejnit výsledek pokusu, kdy jsem z těch nechutně mdlých podtržených fíků vybrala 4 a nechala je pod poklopem dozrávat.
Jeden se do tří dnů zbortil a rozbředl, tři přežily týden v pokojové teplotě. Ztmavly, vevnitř ta zrnka dostala sytější barvu, i slupka se ztenčila, takže se zdálo, že dozrály. Na chuť ale nezesládly. Možná trošičku, ale chutné ani po týdnu nebyly.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.