Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Naboso v džínách - jakou to má logiku?

Od: dejw odpovědí: 25 změna:

chodili ste někdy do školy jakože naboso a zároveň v džínách? ve škole teď tak párkrát přišel jeden týpek. buď je léto a mam kratasy a chodim bez ponožek aneo si vezmu kalhoty a ponožky aby mi nebyla zima. Jakou má ale logiku chodit bez ponožek s džínama?

25 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x
Netuším jakou to má logiku,ale chodim tak často. At už k satum nebo k dzinam...

hodnocení

2x

Záleží na tom, co má dotyčný za boty. Pokud má k džínám sandále, pak bych to i chápala, že si do nich nevezme ponožky...Ale jinak v tom logiku nehledejte. Každý chodí oblečený tak, aby se cítil pohodlně a je to každého věc.

pavelpavel*

Nesmysl. Však jsme vyhlášení ponožkáři v sandálech. *smich*

Vyhlášení jsme, ale osobně mi přijde mnohem vkusnější, když už mám dlouhé kalhoty a chci jít v sandálech, si do nich ty ponožky vzít. Protože lezoucí holá noha zpod dlouhých kalhot fakt vypadá divně.

liska5
hodnocení

2x

Móda většinou nemá logiku. A v televizi jsem viděla chlapa v obleku, co měl holé kotníky v kožených polobotkách. V botách měl asi ty nizoučké ponožky.

pavelpavel*

Popravdě ty nízké ponožky co nosí hlavně holky, ale i kluci někteří to bych nedal. Nervy bych měl. To je nemusí mít vůbec.

hodnocení

1x

V módě se logika nehledá !
Tam jsou zkrátka dané trendy. A tento trend právě vede.Je to absolutně normální.
Také nosím k šatům tenisky a naboso ;)

mak*
hodnocení

1x

Nehledej logiku tam, kde není. Před pár lety chodily holky v parném létě v holínkách. Protože to bylo módní, nikoliv proto, že by to bylo logické.

pb®
hodnocení

1x
Tohle mi nevadí, ovšem dost kousků také nechápu. Třeba tlusté roláky bez rukávů, letní šaty z tuhých neprodyšných látek, zimní tlusté svetry s obrovským výstřihem a vlastně ani džínové kraťasy a sukně, co lidé v létě běžně nosí.
liska5

*palec*To je dobrý výčet módní nelogiky. A divila bych se, že by to šlo na odbyt.

Třeba ty teplejší svetry bez nebo s krátkým rukávem mám ráda - hřejou mi záda a neruší při práci.

72mona3*
hodnocení

1x

Teď mi to divné nepřijde. Dost lidí chodí na boso. Ale podívejte se po lidech, až začne mrznout. Nízké sportovní boty, upnuté kalhoty nad kotníky, a ty kotníky úplně holé. Brr... To je divné. M.

kami*
hodnocení

1x
Může jít o pohodlí. Vyzkoušejte. Na dřevěné podlaze zkuste protahovací cviky vkleče, bez kalhot si spálíte kůži a při protahování v ponožkách vám ujiždějí nohy. Boty Vás při cvičení ruší a tlačí. Tak třeba oděv karatistů pro cvičení nemá chybu. Když si zvyknete, snažíte se takové pohodlí zařadit do běžného života. Nohy se nepotí, nejsou cítit a plísně nemají šanci.

hodnocení

1x

Je to každého věc, ať si každý chodí jak chce a hlavně mě s tím neotravuje...

Největší světový prohřešek je nosit ponožky do sandálů...!

A nedávno největší módní hit! Ponožky do sandálů!

Ať si každý chodí jak chce, je to osobní svoboda.

Kdo určujetu módu? Proč? Nač?

jardaa*
hodnocení

1x

Je to prosté, je to zdravé, vyzkoušejte, Zvláště vhodné komu se potí nohy! I v zimě chvilku ve sněhu.

rocker001
hodnocení

1x

do školy jsem taky chodil v džínách bez ponožek a do džín naostro bez trenek. No problem... *frajer*

kolom
hodnocení

1x

Až budeš živitel čtyřčlenné rodiny, tak si takové blbiny ani nevšimneš.

jardaa*
hodnocení

0x

A proč se ho nezeptat proč? Jak vysvětlím jeho spoje v mozku? Proč dnes chodí oškubaní? Na nádraží jsem viděl dívčinu slušně oblečenou a bosky. A proč ne?

renda2

Já viděla nedávno mladou holčinu, tak 15 let jí bylo, a ta neměla kalhotky vůbec. Ale měla elasťáky, tak to bylo pěkně vidět.

Taky tak chodím a nevidím v tom problém:) a vetsina chlapů ho v tom také nevidí:)

hahanaj*
hodnocení

0x

Nosím to běžně.

hodnocení

0x

je to rebel :-D logiku nehledejte

hodnocení

0x
Taky to moc nechápu, ale proti gustu... :)

kolom
15.09.19 09:35
hodnocení

0x

:)

renda2
hodnocení

0x

Naštěstí se můžeme oblékat jak chceme. Horší to bylo za komančů. To jsme všichni měli stejný účes, oblečení podobné, stejné bundy, mikiny apod. Já musela mít krátké vlasy. Pamatuju si, jak to soudružka učitelka říkala mámě a ta pak mě. Přitom tam holky měli dlouhé vlasy, ve třídě. Pokud to někomu vyhovuje, proč ne? Nebudu přece v dnešní době diktovat někomu, co má nosit? Něco jiného je oblečení do práce.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]