Nejste přihlášen/a.
chodili ste někdy do školy jakože naboso a zároveň v džínách? ve škole teď tak párkrát přišel jeden týpek. buď je léto a mam kratasy a chodim bez ponožek aneo si vezmu kalhoty a ponožky aby mi nebyla zima. Jakou má ale logiku chodit bez ponožek s džínama?
Záleží na tom, co má dotyčný za boty. Pokud má k džínám sandále, pak bych to i chápala, že si do nich nevezme ponožky...Ale jinak v tom logiku nehledejte. Každý chodí oblečený tak, aby se cítil pohodlně a je to každého věc.
V módě se logika nehledá !
Tam jsou zkrátka dané trendy. A tento trend právě vede.Je to absolutně normální.
Také nosím k šatům tenisky a naboso
A proč se ho nezeptat proč? Jak vysvětlím jeho spoje v mozku? Proč dnes chodí oškubaní? Na nádraží jsem viděl dívčinu slušně oblečenou a bosky. A proč ne?
Já viděla nedávno mladou holčinu, tak 15 let jí bylo, a ta neměla kalhotky vůbec. Ale měla elasťáky, tak to bylo pěkně vidět.
Naštěstí se můžeme oblékat jak chceme. Horší to bylo za komančů. To jsme všichni měli stejný účes, oblečení podobné, stejné bundy, mikiny apod. Já musela mít krátké vlasy. Pamatuju si, jak to soudružka učitelka říkala mámě a ta pak mě. Přitom tam holky měli dlouhé vlasy, ve třídě. Pokud to někomu vyhovuje, proč ne? Nebudu přece v dnešní době diktovat někomu, co má nosit? Něco jiného je oblečení do práce.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.