Zdravím, chtěl bych vás poprosit o váš názor. Štve mě moje postava. Jsem vysoký 185cm a štíhlý až na zadek. Jsem hubeny, ale zadek mám opravdu velký, že už několik mých vrstevníků si toho všimlo. Několikrát jsem slyšel narážku, že mám zadek jako holka. Nemám jej takový kulatý a naštěstí spíš dozadu než do šířky. Co si myslíte, je velký zadek u kluka opravdu spíše směšný? Je to docela pro mě komplex, neboť neznám žádného kluka s takovým zadkem.
Velký zadek u kluka vadí,ale když nemá ani charisma a intelekt, to je potom úplně špatně. Napadá mě hned několik mužů co mají vzhledový handicap a i přesto jsou charismatičtí a ženami velmi vyhledáváni.
Neřeš zadek-pracuj na sobě,na své osobnosti...zadku si nikdo nevšimne.
Zdravím. Možná ani nemáte velký zadek, ale nosíte špatný střih kalhot, který vaší postavě nesluší a opticky vám zadek zvětšuje. Vyzkoušejte jiný střih. A vezměte s sebou nějakou "holku", aby vás ze zadu skoukla. Prodavačka vám pravdu neřekne (potřebuje prodat a pochválí vám cokoliv) a sám se ze zadu dobře nevidíte. Ida
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.