Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zavedení tamponu, co upadl na zem

Od: aa* odpovědí: 18 změna:
Prosím o radu,
Vím, že jsem uplněj blázen. Ale byl to momentální nápad, teda spíš uplná kravina.
Byla jsem na veřejných záchodcích a upadl mi tampon, rychle jsem jej zvedla a hledala v kabelce další. Žádný tam nebyl. Koukla jsem na rozbalený a byl čistý na pohled a mě nenapadlo nic lepšího než ho zavést. Nechápu, co jsem to udělala, ale stalo se. A teď si říkám, co jsem to ale za hroznýho hlupáka a co vše jsem mohla chytit. Mám jít na vyšetření zda nemám žloutenku či něco horšího? Díky

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Není to hygienické, ale stalo se. Neplašte se ale hned. Pokud nenastanou žádné zdravotní problémy, tak se nestalo nic tak závažného. To, že jste mohla něco "chytit" neznamená, že jste to skutečně "chytila".

aa*
hodnocení

Jsem opravdu cvok. Moc děkuji. Snad to bude v pořádku.

lucie*
hodnocení

2x

...věřím,že na rukou jste měla daleko více nebezpečí než na podlaze wc. Byla bych v klidu.

hodnocení

1x

Na vojně se říkalo : "nejhorší smrt je z vyplašenosti!" Naše babičky říkali všeho moc škodí,já dodávám-i přehnaná hygiena škodí!

žloutenka nic není ale představte si takový AIDS! *smich*

liska5

Nestrašte ji zbytečně, AIDS tu nepřipadá v úvahu.

A když se tazatelka sama straší žloutenkou?

telll
hodnocení

0x
To se mi stalo ve 14 na dovce na zachodcich na koupalu, uz je to par let a nikdy jsem nemela zadne gyn. problemy

lindo
hodnocení

0x

Také záleží v jakém stavu WC bylo. Nekteré veřjné WC jsou pečlivě udržovány, čištěny, pomalu by se dalo jíst z podlahy. A jinde jsou zase v hrozném stavu. Páchnoucí, na zemi moč...

aa*
hodnocení

Podlaha byla na oko čistá, ale i tak. Byla suchá. Ale stejně si teď říkám že jsem největší hlupák
jj*
Jestli byla suchá tak je to ok, na mokré bych se bála, protože by si hned natáhl vodu i se žloutenkou.

tam
hodnocení

0x
Pokud jste ho zvedla do vteřiny a podlaha nebyla mokrá tak se nic nestalo, bakterie nestačily ulpět, někde se psalo i do tří sekund po upadnutí třeba housky na suchou podlahu *jasne*

A někde i do pěti, ale všechno je to kravina.

as
hodnocení

Největší blbost byla že jsem ho vůbec použila ale byla to taková zoufalost ani nevím co mě to napadlo. Každopádně podlaha byla na pohled čistá ale raději nechci vědět co tam všechno bylo . Použila jsem raději Clogine ale nevím jestli to pomůže
liska5

Spoléhej na svoji imunitu. Ty obavy a strach Ti ji zhoršují.

Podívej na jednu z otázek tady. Sex při menstruaci. Dost žen ho provozuje, i když většině se to protiví.

hodnocení

0x

Já se osobně považuji za až příliš čistotnou, nicméně tady bych nad tím neřemýšlela, nic se nestane, všeobecně se říká, že cokoliv spadne doma a hned se to uchopí, nestačí se to umazat, samozřejmě nesmí to spadnou do bláta, do hlíny a j.

hodnocení

0x

Každý organizmus má svůj imunitní systém, který nás chrání, tak věřte, že funguje i ten váš.:)

rozmarina
hodnocení

0x

Kolik žen si před zavedením tamponu utírá ruce hygienickými ubrousky? A přece je klika minimálně stejně špinavá jako podlaha. Čeho se bude dotýkat člověk, který si měnil tampon nebo utíral zadek? Podlahy, nebo kliky? Aha! Tak se nebojte :)

A přece je klika minimálně stejně špinavá jako podlaha Nevím, ale je prokázáno ,že kliky dveř na veřejných WC bývají nejvíce zamořena místa bakteriemi

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma zavedení tamponu

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]