Prosím o radu, Vím, že jsem uplněj blázen. Ale byl to momentální nápad, teda spíš uplná kravina. Byla jsem na veřejných záchodcích a upadl mi tampon, rychle jsem jej zvedla a hledala v kabelce další. Žádný tam nebyl. Koukla jsem na rozbalený a byl čistý na pohled a mě nenapadlo nic lepšího než ho zavést. Nechápu, co jsem to udělala, ale stalo se. A teď si říkám, co jsem to ale za hroznýho hlupáka a co vše jsem mohla chytit. Mám jít na vyšetření zda nemám žloutenku či něco horšího? Díky
Není to hygienické, ale stalo se. Neplašte se ale hned. Pokud nenastanou žádné zdravotní problémy, tak se nestalo nic tak závažného. To, že jste mohla něco "chytit" neznamená, že jste to skutečně "chytila".
aa*
Jsem opravdu cvok. Moc děkuji. Snad to bude v pořádku.
Také záleží v jakém stavu WC bylo. Nekteré veřjné WC jsou pečlivě udržovány, čištěny, pomalu by se dalo jíst z podlahy. A jinde jsou zase v hrozném stavu. Páchnoucí, na zemi moč...
aa*
Podlaha byla na oko čistá, ale i tak. Byla suchá. Ale stejně si teď říkám že jsem největší hlupák
Pokud jste ho zvedla do vteřiny a podlaha nebyla mokrá tak se nic nestalo, bakterie nestačily ulpět, někde se psalo i do tří sekund po upadnutí třeba housky na suchou podlahu
Největší blbost byla že jsem ho vůbec použila ale byla to taková zoufalost ani nevím co mě to napadlo. Každopádně podlaha byla na pohled čistá ale raději nechci vědět co tam všechno bylo . Použila jsem raději Clogine ale nevím jestli to pomůže
Já se osobně považuji za až příliš čistotnou, nicméně tady bych nad tím neřemýšlela, nic se nestane, všeobecně se říká, že cokoliv spadne doma a hned se to uchopí, nestačí se to umazat, samozřejmě nesmí to spadnou do bláta, do hlíny a j.
Kolik žen si před zavedením tamponu utírá ruce hygienickými ubrousky? A přece je klika minimálně stejně špinavá jako podlaha. Čeho se bude dotýkat člověk, který si měnil tampon nebo utíral zadek? Podlahy, nebo kliky? Aha! Tak se nebojte
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.