Nejste přihlášen/a.
Vím, že jsem uplněj blázen. Ale byl to momentální nápad, teda spíš uplná kravina.
Byla jsem na veřejných záchodcích a upadl mi tampon, rychle jsem jej zvedla a hledala v kabelce další. Žádný tam nebyl. Koukla jsem na rozbalený a byl čistý na pohled a mě nenapadlo nic lepšího než ho zavést. Nechápu, co jsem to udělala, ale stalo se. A teď si říkám, co jsem to ale za hroznýho hlupáka a co vše jsem mohla chytit. Mám jít na vyšetření zda nemám žloutenku či něco horšího? Díky
0x
Také záleží v jakém stavu WC bylo. Nekteré veřjné WC jsou pečlivě udržovány, čištěny, pomalu by se dalo jíst z podlahy. A jinde jsou zase v hrozném stavu. Páchnoucí, na zemi moč...
0x
0x
Kolik žen si před zavedením tamponu utírá ruce hygienickými ubrousky? A přece je klika minimálně stejně špinavá jako podlaha. Čeho se bude dotýkat člověk, který si měnil tampon nebo utíral zadek? Podlahy, nebo kliky? Aha! Tak se nebojte ![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.