Nejste přihlášen/a.
Zkoušela jsem si troje ve sportu, ale nejdou mi navléknout pro vysoký nárt, sice se mi to za delší dobu podaří, ale nehodlám u toho sedět takovou dobu. Zkoušeli jse někdo plavat v teniskách, ty se asi nacucají a co takové ty vietnamské gumové pantofle co mají řmeínek přes patu, když budou opravdu fest. Potřebuji je na šutry ve vodě. Ty průhledné mají slabou podrážku.
doplněno 11.09.19 19:56:
Já ty boty potřebuji do vody, kde píšou že jsou u dna občas ostré kameny. Nakonec jsem si koupila jarmilky.
1x
Tam, kde jsou ve vodě ježkové jsou lepší jakékoliv boty než žádné. V Chorvatsku se daly velmi levně koupit plastové průhledn/.... Když náhodou spadla z nohy, neplavou, jdou ke dnu, ale nebyl problém koupit jiné. Bot do vody je spousta, dá se vybrat, tenisky tak na vodu na Lužnici, tedy do lodě a občas v nich vlézt do vody a poponášet loď, na plavání nejsou dobré, jsou moc těžké.
1x
do vody jsem kupoval jen z LIDLu obyč. sandály - jsou gumové, přizpůsobíte si je suchým zipem... a vydržely mi i jako běžně nošené přes 3 roky oproti násobně dražším sandálům na sezonu
0x
Tak jsem hupsla do vody v crocsech.
Jsou super, akorát máte při plavání nohy prakticky nad vodou.
Pochopitelně, že přeháním
V klidu si je vezměte.
doplněno 09.09.19 20:11: Třeba tady nakupuji
sportisimo.cz/...
No a pokud se Vám nechce kupovat tyto, použijte s klidem právě ty gumové, od vietnamců.
0x
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.