Nejste přihlášen/a.
Zkoušela jsem si troje ve sportu, ale nejdou mi navléknout pro vysoký nárt, sice se mi to za delší dobu podaří, ale nehodlám u toho sedět takovou dobu. Zkoušeli jse někdo plavat v teniskách, ty se asi nacucají a co takové ty vietnamské gumové pantofle co mají řmeínek přes patu, když budou opravdu fest. Potřebuji je na šutry ve vodě. Ty průhledné mají slabou podrážku.
Já ty boty potřebuji do vody, kde píšou že jsou u dna občas ostré kameny. Nakonec jsem si koupila jarmilky.
Tam, kde jsou ve vodě ježkové jsou lepší jakékoliv boty než žádné. V Chorvatsku se daly velmi levně koupit plastové průhledn/.... Když náhodou spadla z nohy, neplavou, jdou ke dnu, ale nebyl problém koupit jiné. Bot do vody je spousta, dá se vybrat, tenisky tak na vodu na Lužnici, tedy do lodě a občas v nich vlézt do vody a poponášet loď, na plavání nejsou dobré, jsou moc těžké.
do vody jsem kupoval jen z LIDLu obyč. sandály - jsou gumové, přizpůsobíte si je suchým zipem... a vydržely mi i jako běžně nošené přes 3 roky oproti násobně dražším sandálům na sezonu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.