Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Boty do vody -zkušenosti

Od: aja1946® odpovědí: 14 změna:

Zkoušela jsem si troje ve sportu, ale nejdou mi navléknout pro vysoký nárt, sice se mi to za delší dobu podaří, ale nehodlám u toho sedět takovou dobu. Zkoušeli jse někdo plavat v teniskách, ty se asi nacucají a co takové ty vietnamské gumové pantofle co mají řmeínek přes patu, když budou opravdu fest. Potřebuji je na šutry ve vodě. Ty průhledné mají slabou podrážku.

doplněno 11.09.19 19:56:

Já ty boty potřebuji do vody, kde píšou že jsou u dna občas ostré kameny. Nakonec jsem si koupila jarmilky.

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

72mona3*
hodnocení

2x

Rozdíl mezi botou do vody a obyčejnou teniskou je pouze v materiálu. Obyčejné plátěnky prostě dlouho schnou a jsou lepené... Já měla šněrovací tenkou plátěnou a bez problémů. M.

doplněno 11.09.19 20:09: No vidíte, jarmilky. ;) Na ty jsem už úplně zapomněla *palec*

host
hodnocení

1x

Tam, kde jsou ve vodě ježkové jsou lepší jakékoliv boty než žádné. V Chorvatsku se daly velmi levně koupit plastové průhledn/.... Když náhodou spadla z nohy, neplavou, jdou ke dnu, ale nebyl problém koupit jiné. Bot do vody je spousta, dá se vybrat, tenisky tak na vodu na Lužnici, tedy do lodě a občas v nich vlézt do vody a poponášet loď, na plavání nejsou dobré, jsou moc těžké.

hodnocení

1x

do vody jsem kupoval jen z LIDLu obyč. sandály - jsou gumové, přizpůsobíte si je suchým zipem... a vydržely mi i jako běžně nošené přes 3 roky oproti násobně dražším sandálům na sezonu

hodnocení

0x
Stalo se mi, že jsem zapomněla boty do vody na hotelu.
Tak jsem hupsla do vody v crocsech.
Jsou super, akorát máte při plavání nohy prakticky nad vodou.
Pochopitelně, že přeháním :-D
V klidu si je vezměte.
doplněno 09.09.19 20:11: Třeba tady nakupuji
sportisimo.cz/...
No a pokud se Vám nechce kupovat tyto, použijte s klidem právě ty gumové, od vietnamců.
hodnocení

jaké, ty do vody sem hledala, ale našla jsem jen jedny přes tisícovku, to nedám

hodnocení

právě ty ve Sportisssimu neobleču, jak jsem psala

Aja - a vidíte, že jsou tam i zavazovací? I na suchý zip?

hodnocení

Ty na zip mi byly široké a na ty azvazovací se podívám.

liska5
hodnocení

0x

Jako vodáci jsme měli na nohou staré vysloužilé běžecké maratonky. Podrážka bezpečná v kamení a ten řídký textilní povrch hned protekl. Krosky musí padat.

Kroksy nepadají, osobní zkušenost ;)

hodnocení

0x
Na vodu jsem si vždycky bral kekcy vulkán partizanske, tu starou klasiku, nevím už je asi nedělají, ale ty vydržely hodně.

bvxy
hodnocení

0x
Kupte gumové boty. Hlavně ne plastovou pěnu, budou plavat nahoru a blbě se v nich ve vodě chodí.

hodnocení

0x

Mam tyto a jsou ok

decathlon.cz/...

liska5
10.09.19 21:53

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]