Nejste přihlášen/a.
Do kolika let by žena mohla nosit kalhotky tanga? Co myslíte? Děkuju za názory.
Zdravím, Nikc. Při čtení Vašeho dotazu se mi vybavila scénka z filmu Deník B.J. Jak si vzala na rande stahovací bombarďáky a tanga nechala doma v šuplíku. A milenec byl z těch bombarďáků unešený. Jinak k dotazu – jsou ženy, které jiné kalhotky nenosí a je jim třeba i 60+. A jsou i takové, které je nenosily nikdy. Myslím, že až se v nich nebudete cítit dobře Vy, bude to znamení – vyměnit je za bombarďáky a užívat si pohodlí. A je jedno kolik Vám bude let.
Do kolika bude chtít. M.
Ovšem věk, do kterého se v nich bude chtít i ukazovat, bude nejspíš nižší.
Hlavně se v nich musíte cítit dobře vy. To je základ. V žádném případě to nejsou vyhozené peníze, pokud vás budou těšit. A pokud potěší i chlapa, to bude bonus navíc. Tak je to se vším oblečením. Ať vrchním, které má možnost posoudit širší obecenstvo, tak i spodním...
Já si právě objednala jedny tanga na Astratexu, ale nevím, jestli se to ke mně hodí. Aby to nebyly jen vyhozené peníze a neválely se mi jen v šuplíku. Chtěla jsem využít slevovou poukázku. Snad najdu chlapa, kterému se v nich budu líbit. Když ne, tak si je budu oblékat doma pro vlastní zábavu.
Nikc, to je velmi, velmi smutné, co jste napsala, už to sleduji déle.
Nehledejte prince, chlapi nejsou bez chyb. Porozhlédněte se po svém okolí, nenašel by se tam nějaký vhodný?
-----------
Tanga - Ach bóže, ty to vidíš.
Smutné je ta touha nalézt někoho. Mít někoho vedle sebe. A nedaří se. Já koukám na seznamku.cz /60+/, ale též nenacházím. Na moje špeky by žádná tanga ani neměli. Chlapi v mém věku hledají o deset let mladší, sportovkyně. A já potřebuji někoho, kdo by posekal trávu a pro koho bych uvařila. A když voni koukaj na svoji taili, aby nepřibrali.
Lipanek, vidíte. Setkala jsem se po deseti letech s kamarádkou a ta se seznámila přes seznamku, ale náhodou jí vyšlo, vzali se, mají děti. Sama říkala, že to byla náhoda a měla za sebou strašně moc setkání. Její 3 kamarádky v mém věku jsou také samy. Nemohou pořádného chlapa sehnat. Ani děti nemají. Mají podobné zkušenosti se seznamkami jako já. Něco se mi rýsuje s jedním kamarádem přes fcb. Je to kamarád kamarádky. Uvidím, až se potkáme. Těšíme se oba na setkání. Ale tomu se ta tanga líbit asi nebudou. Je slušný. Možná je vrátím anebo vyměním za klasické kalhotky. Nevím ani, jestli mi budou sedět. Je to přes internet nákup.
Lipanek, mám na profilu na Stesti 86 návštěv za dnešek a jen jeden mi napsal. Tak nevím, komu se v těch tangách ukážu... Asi se na sebe v nich budu dívat v zrcadle.
Ono to bude možná tím, že mistři etikety radí, že na první schůzku se kytka nenosí, že to není vhodné...
Naproti tomu ji většina žen očekává... a chlapi mají v hlavě guláš...
Zdravím. Já bych otázku překvalifikovala na: Do kolika kil nosit tanga. Ono když přes ty malé vzorky textilu v kombinaci s parádní krajčičkou přetéká a valí se 100 kg, je zbytečné tanga oblékat, v tom sádle se ztratí. Ale pokud vaší postavě tanga sluší, noste je třeba do důchodu. V létě ve vedrech je málo co příjemnějšího, než "luftovací" tanga. A pokud jde o ty na fotce, jděte do toho, jsou krásné, ikdyž jsou vám volné. Lepší, než když se zařezávají. Ida
Ido, záleží taky na partnerovi, které kalhotky preferuje. Když mám milence, kterýmu se líbí tanga, tak je chci mít. Mám jenom jedny. Přece se nebudu ukazovat jen v těch jedněch stejných? To nechci.
Já třeba tanga nenosím, ale prádlo s krajkou mám ráda. Je takové šmrncovnější. Takové prádlo má tělo zdobit stejně, jako třeba šperk. (Strhává pozornost od nedokonalostí) A dle příležitosti je třeba ho používat. Některé šperky také nosíme dennodenně, jiné při zvláštních příležitostech.
To právě chci, strhávat pozornost od nedokonalosti. Jinak mám ještě taky jedny krajkové růžové. Ale tanga to nejsou.
Tanga mi přišly, ale jsou mi větší. Lepší než menší. Připadají mi spíš jako bombarďáky než tanga. Je to tak půl na půl. Jestli je využiju, zatím netuším. Připadám si v nich divně. Ale jinak s tričkama jsem spokojená.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.