Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Boty kloužou

Od: ivca® odpovědí: 9 změna:

Dobrý deň.Kupila som si nové tenisky,ale mam problém.Maju hladku podrážku a na mokrom povrchu kloužou.Existuje niečo čo neni na botách moc viditelne a čo by pomohlo,aby som sa nemusela obávať že v nich upadnem?Ďakujem za odpoveď.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Nezkoušela jsem to, ale údajně "Tekuté řetězy"fungují na auta i na boty.

ceskykutil.cz/...

*placni*

ina
hodnocení

3x

Co zajít do opr.obuvi, možná by něco vymysleli nebo poradili.

V opr. obuvi za to budou chtít prachy. Já dám radu zdarma. Koupit kvalitní boty. *smich*

ina

Ani tekuté řetězy nejsou zadarmo.

hodnocení

2x
Existuje..a říká se tomu dobrá podrážka s dobrým vzorkem.
To by jeden neřekl, že hladká podrážka (jistěže módních tenisek) bude klouzat..a kor v mokru.
mot
treba vibram i na botach za tisice klouze. zalezi na materialu, ne na kvalite bot.

72mona3*
hodnocení

0x

Vše není jen o vzorku na podrážce či o kvalitě obuvi. Vždy záleží na na materiálu, ze kterého je podrážka vyrobena. Mám třeba kvalitní trekové Garmische, vzorek jak u traktoru a podkluzují. Ta samá značka, jiný materiál podrážky, a sedí jak přilepené. Dá se říci, že pružný měkký materiál klouže minimálně. Pevnější, popřípadě s nástřikem, klouže víc. A pokud je i vzorek minimální, klouže hodně.

Materiál podrážky nezměníte, možná by se dal nějaký proužek nalepit zespodu. Zeptat se v opravně obuvi. M.

hodnocení

0x

Bohužel takhle dnes vyrábějjí více bot. Já se na dovolené málem přizabila v pantoflích, ale většinou mi to klouže jen na mokrém a nebo na té moderní dlažbě, co mají v obchoďákách. A zkoušela jsem všechno možné, ale několik bot mi fakt klouže.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]