Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mirena a akné

Od: marsi99 odpovědí: 3 změna:
Dobrý den
Už je to půl roku co mám zavedenou Mirenu a teď posledni týden se mi po celých zádech a od krku dolů udelalo akné a horší je ze to už postupuje na obličej,je mi 33 a připadám si díky tomu strašná,navíc nepritazliva pro manžela.Otazka zní zda to je z Mireny a když ano tak zda je to jen dočasne nebo to bude po celou dobu co ji budu mýt zavedenou? Mirena mi jinak sedla dobře a vyndavat ji nechci hlavně bych vyslechla plno keců od manžela kolik peněz jsme do ní dali atd.vubec netuším co na tu pleť nikdy jsem s tímto problém neměla.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Dobrý den. Pokud se půl roku nic takového neobjevilo, tak to tím asi nebude. Pohlídejte si stravu, některé potraviny akne vyvolávají i zhoršují.

liska5
hodnocení

0x

Doporučuje se zdravá výživa, hlavně omezit sladké a mléčné. Akné často mívají lidé s nedostatkem železa. Nejvíc je ho v melase / zdr.výživa/. Někomu zhoršuje akné i bílé pečivo.

liska5

Jestli se to šíří, tak ke kožnímu, než to bude neúnosné. Dobré by bylo navštívit zároveń výživového poradce. Zjistěte si, jaký ten u Vás má reference, protože ta strava v tom hraje velkou roli.

A kromě zinku a železa ještě B komplex

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]