Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chci zkusit uzeného kapra, ale nevím jak na to. Jakou teplotu a jakou přípravu. Měl jsem ho naposledy v dětství. Máte někdo vlastní zkušenost, aby se mi uzení kapra povedlo na poprvé?
Uzený kapr
Byl to trochu experiment-našel jsem někde starý navod- dva dny ve slaném zeleneninovem nálevu (4 lžíce soli, 2 l vody, petržel, mrkev kousek celeru, bobkový listy, nové koření, jalovec, cesnek 10 minut vařit ) porce ryby do vychledleho nálevu na dva dny.
Uzeni: hodinu na 80 st, 3 hod na 60st, hodinu na 85-90 st
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.