Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak chutná čekankový sirup

Od: aja1946® odpovědí: 5 změna:

prý se dá použít do kávy i čaje. Nerada bych se spletla, např. stéviové tabletky mi chuť kávy kazí. Jak chutná čekankový sirup?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Údajně vypadá a chutná jako polotekutý med.

" Sirup je sladký, má příjemnou chuť, jemnou vůni a polotekutou medovou konzistenci, přičemž obsahuje jen zanedbatelné množství cukru".

Více: cekankovysirup.cz/...

*cteni*

liska5

Ony tyto sirupy často mají úplně jiné chutě, než je v názvu. Takový kokosový sirup vůbec kokosově nechutná. Je ostatně z květů kokosové palmy. A datlový sirup je lehce nakyslý a oba by mi v kafi vadily. Naučila jsem se pít kávu bez cukru a dát si k ní nějakou malou sladkost. A už bych se k žádnému cukru v kafi nevrátila.

iv®
hodnocení

0x
Nemá téměř žádnou chuť, jen prostě takovou svoji sladkost, sladim kafe i čaj, dezerty... Za mě o 200 %lepší než Stevie

hodnocení

0x

Pěkný den,

já sladím jenom čekankovým sirupem a chutná a vypadá trochu jako med. Moc sladký ale není. Nicméně narozdíl od stévie nemá žádný hořký podtón.

hodnocení

když chutná jako med, e aruší to přirozenou chuť kávy? Kdysi jsem ochutnala medový cukr a rozhodně mi v kávě vadil.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]