Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Možnost těhotenství i přes mentruaci?

Od: mcmacek* odpovědí: 3 změna:

ahoj mam dotaz je to 3tyden co jsem prestala brat antikoncepci po vysazeni sem mela nekolikrat styk pak sem normalne mela menstruaci jako pri pauze mezi platickama po menstruaci jsem mela hned styk a nasledne dva dny po te jsem mela takovy hnědý - růžový výtok asi 4 dny ted me bolí podbříšek jako kdyz mam dostat menstruaci a mam bilý-bezbarvý takový husty výtok ale test mi vyšel negativní.poradte mi prosim děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

zuzee*
hodnocení

1x

Těhotná být můžete a nemusíte. . kdy jste si dělala test - až po tom co jste měla dostat menstuaci? Dřív to nemá cenu. Když jsem byla těhotná, taky mě pořád bolel podbřišek, myslela jsem že to dostanu a nic. první test mi vyšel negativní a to jen proto že jsem si ho dělala odpoledne (nemohla jsem vydržet do rána)., druhý dělaný ráno byl jasně pozitivní . Z počátku těhotenství se má proto dělat test z ranní moče.

mcmacek*
hodnocení

az potom.taky sem si ho delala odpoledne.dekuji za odpoved

myse*
hodnocení

0x

teoreticky je to moc brzy - po skončení menstruace - podle mne asi těhotná nejste, ale příroda je mocná čarodějka(-nice) a dovede se zařídit po svém.

zkuste test znova - ale první ranní moč - mělo by to být průkazné.

Ono po vysazení antiko se tělo chvíli srovnává, proto možná ty bolesti a špinění...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]