Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vaniqa krém

Od: yvana2® odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, poradí někdo, kde se dá sehnat tento lék? V ČR nelze koupit ani na předpis. Lékárny v NSR jej mají,ale jen na recept. Hledala jsem na netu a nic nenašla. Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Dobrý den. Ano v cr neni k dispozici. Ovsem vyzvedávala jsem si antikoncepci v Německu bez problémů- neboť u nas v cr se také neprodává. Recept na Vaniqu muze predepsat jakýkoliv lékař. Nasla jsem ze lze objednat na ceskarna.net .Ale jak ty stránky fungují nevim, nemám s nimi zkusenosti. Co Vám poradil lekar? Predpokladam ze Vám udelali veškerá vyšetřením.
hodnocení

Řekl mi že ho nemůže předepsat, když se nedováží do ČR.

Lékař může predepsat lek,který je dostupný v zahranici. Lek je zajištěn prostřednictvím některé lékárny (které to nabízejí) a nebo koupí primo v zahranici.Neni to zakázané.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]