Dobrý den, jsem pozvaná na svatbu jako host. Svatba je v barvě ekalypt, růžová a dřevěné doplňky. Nevěsta však netrvá na dodržení barevného sladění našeho oblečení. Ráda bych si vzala tyto šaty, ale nevím zda jsou vhodné. Jedná se mi hlavně o tu bílou barvu. K šatům bych měla mít bílé sako, psaníčko i lodičky. Vím, že host by na svatbě neměl mít bílé šaty. Myslíte, že to vadí i takhle nebo si je s klidem mohu vzít? Děkuji za odpovědi.
Šaty jsou moc hezké, vhodné. Jen to bílé sako k nim mi nepřipadá vhodné, ne kvůli zvyklostem, ale k takovým lehkým šatům se hodí spíš kašmírový (pašmína) šál přes ramena.
Taky myslím,že sako se nehodí, ale pokud jde o lehké"vzdušné" sáčko, tak proč né...volila bych třeba bolerko. Jinak si je určitě vemte,vypadají fajna bílá nevadí, dnes se to moc neřeší...jen je riziko, že budete hezčí než většina hostů
Šaty pěkné! Měla jste se vyfotit s tím sáčkem přes ně. Nějak si to nedovedu představit, že by se k těm šatičkám hodilo. Ještě tak hodně krátké a bez knoflíků... Bílé doplňky by šly. A mohly by být i ve světlé béžové - jako to dřevo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.