Nejste přihlášen/a.
Začněte tím, co můžete nabídnout. Typicky se jedná o IT, doučování, jazykové překlady, projekty a pod., vpodstatě vše, co se dá dělat po skype, nebo se to dá elektronicky poslat, nebo dělat přes VPN. Pozor si dejte na lákavé nabídky nevyžadující skoro žádné schopnosti, dovednosti, zato vyžadující platbu předem za cokoli i jako třeba zálohu.
Obecně ne. Bez kvalifikace nebo specializované zručnosti by se dalo lapidárně prohlásit, že práce doma nebyla, není a nebude. Většinou jde o nějaký polopodvod (nakupte za režijní cenu komponenty, doma to zkompletujte...a dělejte si s tím, co chcete). Klikačky a dotazníky na netu jsou k ničemu; peníze vám vyplatí, až "našetříte" litr. Čím to asi bude, že po našetření devíti kil vám dotazníky přestanou chodit? Klikačky totéž v bledě modrém. Jakýsi šťastlivec dostal po téměř roce klikání osm set korun. Hurá. Mrzí mě to, ale bez kvalifikace je to na nic. Nicméně třeba někdo o něčem ví.
Nechci porušovat pravidlo Z2 a snad admin pochopí, jak to bylo myšleno...zkrátka a dobře, vy se prosím do ničeho nepouštějte.
@Terka > pokud člověk neodliší, co je nabídka práce (bez poplatků!) a co podnikání, nečte-li všeobecné podmínky nebo jim nerozumí, je rozumnější se do ničeho nepouštět, protože by mohl zbytečně přijít o peníze.
hlavně na fejsbuku je plno ... co si nevím jak moc vydělává ne tělem, ale přeprodejem hovadin od kosmetiky po cukrovinky. Jinak jsem taky toho názoru, že jinak nic není. Jsem z Brna a ještě donedávna jsem vídal inzerát na domácí práci kompletování čehosi z Blučiny což je kousek od Brna. Prostě si to tam člověk přijede vyzvednout a pak to tam doveze. No plno rozhořčených lidí tam psalo jaký je to podvod a že ve výsledku nic nevydělají nebo tak malou částku, že se nevyplatí se s tím vůbec dělat.
Ty obálky, kompletace apod. sice nejsou (polo)podvody, ale nejsou to ani zaměstnání. Jde o nabídky podkladů k zahájení SVČ. Musela byste si vyřídit živnostenské oprávnění a začít podnikat. Pozor! I odbyt byste si musela zajistit sama.
Snad byste mohla nabídnout žehlení, praní apod. > také by šlo o SVČ.
Zajímá vás co máte dělat nebo kde sehnat takový přivýdělek?
...bežte na weby pro maminky ,kukněte do diskuzí...dost často tam maminky hledají jiné ženy na úklid apod.,ale týká se to především Prahy. Hledají hlavně úklid- mytí oken, bežný úklid (prach, vytírání, čištění) Já pracuji z domu na pc-administrace.Taky je časté hlídání dětí, ale vyplatí se to především ve velkých městech.Na fb (třeba na lokálních bazárcích) často vyskakují různé nabídky takových prací.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.