Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakého je znamení lva nebo panny?

Od: hellfish® odpovědí: 18 změna:
Jakého znamení je člověk narozený okolo asi 8 hodin ráno 23.8. asi 2002...může být dvou znamení tedy lva i panny...Lze to?... (PS:Některé horoskopy mají určené znamení lva do 22.8 a jiné zas do 23.8...)

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vilik*
hodnocení

2x
S přehledem lev.
A nevěřte všemu.
novinky.cz/...
hodnocení

Děkuji ale vždycky mi lidé říkali že lev je jen do 22. A nikdy ne do 23. Tak tomu stejně moc nerozumím...

hodnocení

2x

V západní astrologii je Slunce v konstelaci Lva zhruba od 22. července do 23. srpna. V sideralistické astrologii je v ní zhruba od 14. srpna do 7. září.

V západní astrologii je Slunce v konstelaci Panny zhruba od 23. srpna do 22. září, to jest v době podzimní rovnodennosti. V sideralistické astrologii je v ní zhruba od 7. září do 13. října.

hodnocení

Tak toto mě velmi překvapilo , nic takového jsem nikdy neslyšela...moc děkuji za odpověď
No já vlastně taky ne tohle jsem vyhrabal ve Wikipedii
zbynekj*

Lidé narození dne 23.8.2002 jsou do 9.16 hod. ve znamení Lva a později po 9.16 hod. jsou ve znamení Panny.

hodnocení

0x

I když už by se jednalo o "lva", je ten člověk narozený v první dekádě. A tudíž bude jeho charakter částečně ovlivněn znamením panny. A zrovna toto spojení je dost šťastné. Daleko horší to má panna, ovlivněná váhami. To je pak velmi "opatrná panna", která si nikdy není jistá, jestli se rozhodla správně. :)

...až na to, že veškerá astrologie je jeden velký naprostý blábol*smich* (nezaštítěný cípečkem čehokoliv racionálního; ještě bych možná bral, že v dřívějších dobách mohl být člověk (narozený v regionu s rozdílnými klimatickými podmínkami) ovlivněný tím, do jaké roční doby se narodil (klíčové prožitky ve velmi(!) raném období života) - a i to je asi hodně divoká hypotéza))

iz*

V případě lva by šlo o poslední dekádu. Ale to ovlivnění následujícím znamením se zmiňuje na vícero místech. Já astrologii nevěřím.

Iz, tak nevěřte. Na mě to naprosto sedí a na mou sestru také a to je úplně jiná než já.
Zajímavý je, že si mám rozumět s lidmi ve vodním znamení a opravdu si s nimi rozumím. Na dovolené jsem se tam spřátelila s ženskýma ve znamení Ryb a Raka. A rozumím si i s lidmi ve Štíru narozených. Problémy mám se zemskými znameními jako je Býk, Kozoroh, Beran. I když u Kozorohů, jak s kterými a u Berana taktéž.
no

Víte, že existuje seznamka podle znamení zvěrokruhu? Možná by stálo za úvahu zkusit se seznámit právě tam. Když nemáte štěstí najít vhodného partnera.

@nikc: říká vám něco "samonaplňující se předpověď"?

Mně je úplně jedno kdo v co věří. Já vím jenom jedno a mám to vyzkoušené během celého života. Nesnáším se s lidmi narozenými v rybách a beranu. Během života se mi stalo, že jsem opravdu měla s některými lidmi problémy, které se nedaly nijak řešit. Prostě to nešlo. A nakonec se ukázalo, že byl ten dotyčný člověk narozený buďto v rybě, nebo beranovi. Ale jelikož mne to zajímá, tak když si s někým výjimečně rozumím, tak je mi to podezřelé a zeptám se. A většinou je to lev, nebo kozoroh. A to se mi stalo zrovna včera. Znám jednu paní která prodává tapety. Když potřebuji, tak k ní zajdu. Známe se už víc jak deset let, nejsme kamarádky, ona je prodává a já si jdu jednou za pár let něco koupit. Ale kdykoliv tam zajdu, máme si vždycky co vyprávět a smějeme se a já jsem tam třeba dvě hodiny. A tak mne najednou včera poprvé za těch deset let se jí zeptat, ve kterém je vlastně znamení. Je Lev. :)

Ještě mívám problémy s Váhami a mám mít podle horoskopů. Myslím se ženami. Ne nějak výrazně, ale věřit se jim moc nedá. Mám s kolegyněmi ve Vahách zkušenosti.

Ještě bych k tomu dodala, že ostatní znamení na mne působí neutrálně.

Suzy, a komu to říkáš? *smich* A komu já, že jo? Tomu, kdo si to přečte a koho to bude zajímat.:)

Nikc, vidíte, já jsem býk, ale ještě jsem nečetla ani jeden popis býka, který by na mě seděl. Lépe řečeno, ve většině bodů je to můj pravý opak.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]