Nejste přihlášen/a.
V západní astrologii je Slunce v konstelaci Lva zhruba od 22. července do 23. srpna. V sideralistické astrologii je v ní zhruba od 14. srpna do 7. září.
V západní astrologii je Slunce v konstelaci Panny zhruba od 23. srpna do 22. září, to jest v době podzimní rovnodennosti. V sideralistické astrologii je v ní zhruba od 7. září do 13. října.
I když už by se jednalo o "lva", je ten člověk narozený v první dekádě. A tudíž bude jeho charakter částečně ovlivněn znamením panny. A zrovna toto spojení je dost šťastné. Daleko horší to má panna, ovlivněná váhami. To je pak velmi "opatrná panna", která si nikdy není jistá, jestli se rozhodla správně.
...až na to, že veškerá astrologie je jeden velký naprostý blábol (nezaštítěný cípečkem čehokoliv racionálního; ještě bych možná bral, že v dřívějších dobách mohl být člověk (narozený v regionu s rozdílnými klimatickými podmínkami) ovlivněný tím, do jaké roční doby se narodil (klíčové prožitky ve velmi(!) raném období života) - a i to je asi hodně divoká hypotéza))
V případě lva by šlo o poslední dekádu. Ale to ovlivnění následujícím znamením se zmiňuje na vícero místech. Já astrologii nevěřím.
Víte, že existuje seznamka podle znamení zvěrokruhu? Možná by stálo za úvahu zkusit se seznámit právě tam. Když nemáte štěstí najít vhodného partnera.
Mně je úplně jedno kdo v co věří. Já vím jenom jedno a mám to vyzkoušené během celého života. Nesnáším se s lidmi narozenými v rybách a beranu. Během života se mi stalo, že jsem opravdu měla s některými lidmi problémy, které se nedaly nijak řešit. Prostě to nešlo. A nakonec se ukázalo, že byl ten dotyčný člověk narozený buďto v rybě, nebo beranovi. Ale jelikož mne to zajímá, tak když si s někým výjimečně rozumím, tak je mi to podezřelé a zeptám se. A většinou je to lev, nebo kozoroh. A to se mi stalo zrovna včera. Znám jednu paní která prodává tapety. Když potřebuji, tak k ní zajdu. Známe se už víc jak deset let, nejsme kamarádky, ona je prodává a já si jdu jednou za pár let něco koupit. Ale kdykoliv tam zajdu, máme si vždycky co vyprávět a smějeme se a já jsem tam třeba dvě hodiny. A tak mne najednou včera poprvé za těch deset let se jí zeptat, ve kterém je vlastně znamení. Je Lev.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.