Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěla bych chodit na nehty. 2x jsem už byla, ale chtěla bych chodit někam, kde je to levnější. Ale mám obavu, že chytnu třeba plíseň po někom. Přece jen dělají manikůru více ženám. Kdyby měla nějaká žena plíseň na nehtech, řekla by jí manikérka, že jí dělat manikůru nebude nebo ne? Chytnul někdo plíseň po manikůře a dělání nehtů? Děkuji za odpověď.
Dobrý den. Určitě musí dbát všude na hygienu a dodržovat jí. Myslím si, že pokud má zákazník viditelnou plíseň na nehtech, tak by měla manikérka takového zákazníka odmítnout. To je jako kdyby šel někdo ke kadeřnici a měl vši. Také by se mu v hlavě nehrabala. Myslím, že se obáváte zbytečně, ale netvrdím, že to není možné. To by ovšem musela být ale hodně velká náhoda, abyste si odnesla plíseň po někom..
Právě jsem viděla za výhodnou cenu manikůru u Vietnamců, ale ... Asi jak kde. Více důvěřuji našim nebo Ukrajincům. Právě k těm chodím. Mají salón. Je to tam dražší, proto jsem chtěla přejít jinam. Ještě mám čas se rozmyslet.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.