Dobrý den.Udělali se mi na stehnech strie...když mám normálně nohu nataženou tak nejdou vidět ale když se mi kůže dá k sobě tak jdou vidět neznáte nějaký trik nebo produkt kterým by šli nějak šetrně odstranit, děkuji za odpovědi. Není to ten typ červený velkých prdí ale spíš malých a úzkých. ☺
Mohu potvrdit - jako kdysi hubený mladík jsem si pořídil bezva strie - na poměrně nečekaném místě - na kolenou. Prostě se mi námahou a snad i nárůstem objemu svalové hmoty stehenních svalů potrhala kůže. Mám je dodnes, nějakých 30 let.
No mám jich požehnaně a nepůsobí nic.Reklama tvrdí,že BeOil strie odstraní,ale asi jenom někomu.Já se třeba špatně hojím,zůstane mi kdejaká jizva...ale věříím,že jsou lidé kterým to pomůže.Klidně zkuste
Pochybuji, že je zcela odstraníte. Jsou to vlastně drobné jizvičky popraskaného podkoží. Nejvíce tam, kde kůže prošla nějakým pnutím, jako na břiše v těhotenství. Nebo při ztloustnutí. Po zhubnutí se ty čárkovité pajizévky smrsknou a tím trochu i ztmavnou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.