Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Diamantový prach na nehty

Od: ajulka* odpovědí: 4 změna:

Dobrý večer, můžete mi prosím poradit kde bych sehnala diamantový prach na nehtíky.Děkuji moc.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

elena*
hodnocení

0x

diamantový prach je většinou přídavkem v nějakem laku či gelu.

wovel

Podívej se do nějakého nehtového eshopu. Když si na googlu zadáš to slovo, určitě ti nějaké odkazy vyjedou. Příště trochu více přemýšlet :)

ajulka*
hodnocení

To mě samozřejmě napadlo jako první bohužel není to , to co jsem viděla na nehtech,byl to jemný stříbrný prášek, který prodávala jen jedna paní na mimiaukci, ale ta bohužel neodpověděla a tak jsem chtěla jen vědět jestli jste to neviděli.

simi*
hodnocení

0x

A nemáte na mysli třpytky? Prodávají se v malých kalíškách, takový třpytivý prášek, v různých barvičkách - stříbrný, zlatý, růžový, zelený, modrý... Používá se při nehtové modeláži třeba na konce nehtů jako francie a nebo na potažení celého nehtíku...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]