Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak oddálím měsíčky u hormonálky?

Od: slaisa® odpovědí: 5 změna:
Dobrý večer,
Chci se zeptat jak se dají oddálit měsíčky u hormonální antikoncepce? Dnes jsem měla poslední prášek z platíčka ve kterém je 21 prášků (beru to tak že po dobraní 21 prášků v průběhu týdne dostanu menzes). Otázka zní jasně: Mám si zítra vzít další prášek z dalšího platíčka a pak když to budu chtít dostat tak je přestat a očekávat že to v průběhu týdne dostanu? Nevím jestli to nějak pomůže při pomoci ale beru prášky značky Bonadea. Předem děkuji za odpověď.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Dobrý večer. Bonadra jsou jednofázové takže oddálit mesicky s nimi jde. Ano v pondeli si vezměte prvni prasek z dalšího platíčka. Ovšem správně by se mělo dobrat i toto platíčko celé. Tzn. nebrat treba jen tři prasky- posunout to o 3 dny.ale posunout o celý cyklus.

hodnocení

Dobrý den děkuji za odpověď takže to znamená že když bych dobrala další celé platíčko že bych vůbec nedostala menstruaci za jeden měsíc? Není to špatně ji ne dostat?
Ano,chapete to správně. Tento postup se používá bezne. Aspon se v těle neudělá tak velký nepořádek s hormonama
. Vynechani menstruace není životu nebezpečné, není nutnost menstruovat každý měsíc, takze se nebojte. Ovšem samozřejmě vycházím z toho, že nemáte žádné gyn. Potíže. Třeba co znam lekare tak z vetsi části zastávají nazor,ze mesicky nejsou nutné každý měsíc. Vypracovali i nejake studie na čištění organismu a vyplavovani krve, nebot stále mnoho zev zastává názor, ze mesicky to jsou od toho, ze jsou kazdy mesic. Ja sama nemenstruuji kazdy mesic ( už pres 10 let,menzes 1×za 3 nekdy 2 mesice)a bez jakýchkoliv problémů. Ovsem timto Vás k nicemu nenavadim,me to tak jen vic vyhovuje. Ale spise jsem chtěla ukazat ze vynechani jednoho menzes vám neublíží, pokud jste zdravá
hodnocení

Dodatečně děkuji za odpověď, pomohla mi :)
Není za co. Když mohu,pomohu :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]