Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lak na umělé nehty

Od: lilil odpovědí: 6 změna:

Mohu nalakovat lakem na umělé nehty přírodní nehty?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Co přesně myslíte lakem na umělé nehty? Značka laku? Jít by to mělo, ale počítejte s tim že nejspíš to budete muset obrousit pak. A rozhodně použit podkladový lak,z důvodu neznámých chemikalii v laku.
lilil
hodnocení

Třeba Dermacol 5day stay na něm napsáno lak na umělé nehty, Vůbec jsem si toho nevšimla,

tak jestli s tím mohu lakovat svoje přírodní nehty nemám umělé.

Třeba zrovna ten používám jako klasický gel lak. Tedy na přírodní nehty bez podkladu - svetle odstiny.pod tmave podklad davam. A vůbec o něm netuším,že je na umělé nehty,vim jen ze dela efekt gelovych nehtů .Takze bez obav :)

lilil
hodnocení

To je super, myslela jsem že kupuji lak na přírodní nehty a až doma jsem přečetla, že je na umělé.

A jak dlouho vám vydrží na nehtech?

Když počítám peníze- drobáky- tak se začne oprýskávat po 4 dnech. Jinak mi vydrží krásný do odrostu.tzn cca 12- 14 dni.pak lakuju znova.
hana1

Jinak ještě můžu doporučit laky od Loreal, v drogerii patří k těm lehce dražším, ale opravdu se vyplatí...pokud Vám jde o výdrž, tak je to pro mě osobně to nejlepší, co jsem kdy zkusila. V kombinaci s jejich top coatem je to naprosto skvělý :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]