Nejste přihlášen/a.
Když tak na to koukám, tak jděte za odborníky oba dva. Tohle už neí normální štípnutí, tady už ta potvora byla něčím nakažena. Od muchniček a podobných sviní mám doštípané obě nohy, protože dělám na zahradě brzy ráno nebo večer, vypadám jak blbec, ale tohle je jiný případ. Vzpomínám si, jak jsem v mládí taky byla čímsi poštípaná u lokte, ani to nebylo moc vidět, ale když už jsem se toho nemohla dotknout, tak mi doktorka zjistila, že už mi začala otrava! No, chodila jsem na nějaké injekce atd. a pro mě nejhorší bylo, když mi pak jakoby začalo odumírat maso kolem vpichu, no, budu nechutná, pinzetou jsem z díry o průměru půl cm tahala hnis a kolem to bylo úplně necitlivé, no, fuj, dodnes tam mám jizvu.
@sisi - já už jsem dávno v pořádku. Ten flek byla krevní sraženina pod kůží na nártu. Já mám celkově špatné reakce na štípnutí vosou a touhle mrchou. Když mě štípnou do měkké tkáně (tam kde je větší vrstva - sval, silnější kůže), místo jen hodně nateče, zčervená. Když se ale jed nemá kam vstřebávat, dopadne to hůř (viz foto).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.