Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Štípnutí od ..?

Od: monika123* odpovědí: 6 změna:
Zdravím, nepoznáte někdo co by mne mohlo kousnout? Prvních cca 7-8 dní jen klasické svědění, pak začal černat střed a teď uz fleky, dnes do tmave fialova. Dostala jsem višňák a ATB. Doma me zenou do špitálu
Štípnutí od ..?
Štípnutí od ..? #2
Štípnutí od ..? #3

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Když tak na to koukám, tak jděte za odborníky oba dva. Tohle už neí normální štípnutí, tady už ta potvora byla něčím nakažena. Od muchniček a podobných sviní mám doštípané obě nohy, protože dělám na zahradě brzy ráno nebo večer, vypadám jak blbec, ale tohle je jiný případ. Vzpomínám si, jak jsem v mládí taky byla čímsi poštípaná u lokte, ani to nebylo moc vidět, ale když už jsem se toho nemohla dotknout, tak mi doktorka zjistila, že už mi začala otrava! No, chodila jsem na nějaké injekce atd. a pro mě nejhorší bylo, když mi pak jakoby začalo odumírat maso kolem vpichu, no, budu nechutná, pinzetou jsem z díry o průměru půl cm tahala hnis a kolem to bylo úplně necitlivé, no, fuj, dodnes tam mám jizvu.

72mona3*

@sisi - já už jsem dávno v pořádku. Ten flek byla krevní sraženina pod kůží na nártu. Já mám celkově špatné reakce na štípnutí vosou a touhle mrchou. Když mě štípnou do měkké tkáně (tam kde je větší vrstva - sval, silnější kůže), místo jen hodně nateče, zčervená. Když se ale jed nemá kam vstřebávat, dopadne to hůř (viz foto).

monika123*
hodnocení

Ja byla dnes u mudr, dal i visnak a ATB. V pondeli kontrola. *nevi* Dcera mi donesla cernou mast, protoze visnak se uz davno nedela s peruanskym balzamem, ale s bukovy dehtem a to je skoro k nicemu. Tak omeju a napatlam.

hodnocení

2x

Mončo nechci tě strašit, ale upaluj na pohotovost:(

monika123*
hodnocení

Byla jsem dopoledne u mudr, jak jsem psala, dal mi visnak a ATB. Kotrola v pondeli. Ale mudr s ena me ani nepodival, zadne otazky nebo tak. Pry to muze byt cokoliv. Celkem nezajem. Amoksiklav 1000mg, coz je dryak.

72mona3*
hodnocení

0x
Já to vidím na muchničku. M.
doplněno 23.08.19 18:44:

Určitě chlaďte.

Takhle dopadla moje noha:

Štípnutí od ..? #4

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]